lauantai 3. marraskuuta 2012

Lauantai-illan kuvaussessio

Räpsäistiin lauantai-illan ratoksi posekuvat kummastakin koirasta. Pennistä lähinnä siksi, ettei sille tule paha mieli, onpahan siitäkin nyt sitten yksi jonkinasteinen pönötyskuva tallennettu jälkipolville.

Pitsin kuva näytti tältä:

Pitsi 10 kk
Ihan asiallinen otos noin niinkuin silityslaudalla otetuksi, vaikka itse sanonkin. Tuo näyttelytalutin on kaulassa ihan turhaan, seisoohan se paikallaan ilmankin. Muista kuvista huomasin, että joissakin se vetää mahaa sisään, pitäisiköhän sitä yrittää naksuttaa uloshengityksestä?

Penni puolestaan näytti tänään tältä:

Penni 3½ v
Täytyy sanoa, että kuvaaja on onnistunut erinomaisesti, Pennin ylälinja nimittäin näyttää tässä 200% paremmalta kuin mitä se oikeasti on! Ja kaulakin on ihan melkein tyylikkään näköinen! Melkeinpä tekee mieli ilmoittaa se näyttelyyn vielä kerta kiellon päälle, mutta saattaapi mennä rahat hukkaan moisessa touhussa. Mitä sitten jos se saisikin vielä yhden ERIn, SA:ta saati SERTiä on sille aika turha haaveilla. Mutta nuo muskelit näyttää aika kivoilta liikuntamäärään nähden, mistä saataisiin Pitsulle samanlaiset?

Pitsu on keksinyt itselleen uuden harrastuksen, nimittäin saunomisen. Torstaina se pönötti ihmisten kanssa lauteilla pitkän tovin, ja kun se poistettiin saunasta läähätyksen takia, se yritti sinne sinnikkäästi takaisin. Luulin ensin, että se haluaa vain olla ihmisten kanssa samassa paikassa, mutta sehän pyrki löylyihin vielä siinä kohtaa, kun ihmiset olivat jo suihkun puolella! No, kaipa vilukoira sitten nauttii lämmöstä.

Penni pääsee huomenna agikisoihin Lietoon, saa nähdä mitä siitäkin tulee. Tavoitteemme on melko vaatimaton: onnistunut pujottelu edes yhdellä radalla kolmesta. Koitan ottaa homman lähinnä treenin kannalta, kisataukoa kun on ollut aika muikeasti. Tänä vuonna ollaan kai käyty neljät viralliset, joista yhdet ennen meikäläisen äitiyslomaa, joten varsinaisesta kisarutiinista ei oikein kehtaa edes puhua. Tänään tehtiin viimeinen virittely metsälenkin ja pihansiivouksen muodossa, mukavan rentouttavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti