lauantai 6. lokakuuta 2012

Karmeeta keliä ja välineurheilua

Pinsurinkokoiset 2x2-kepit

Hyi mikä syysmyrsky! Pinsuriparat on lenkkeilleet parina päivänä  melkoisessa myräkässä, siis vesisateessa ja kovassa tuulessa. Onneksi ovat siis keränneet energiaa huomista näyttelyä varten, hah! Kääpiöpinsereitä on Tuuloksen ryhmänäyttelyyn ilmoitettu melkein 70 kpl, tulee siis pitkä päivä. Pennikin lähtee mukaan turistiksi, niin on silläkin jotain tekemistä. Mukaan on pakattu koirille sadetakit ja talvitakit, sekä handlerille lämpövaatteita ja kumisaappaat.

Tänään saatiin uusia urheiluvälineitä, nimittäin pappan valmistamat 2x2-kepit! Kyllä kelpaa näillä sitten Pitsinkin aikanaan aloittaa pujottelun opettelu.

Toisaalta harmittaa, kun agiasioiden harjoittelu on jäänyt Pitsin kanssa aika vähiin, mutta toisaalta olen tyytyväinen siihen, että olen malttanut odottaa. En todellakaan halua rikkoa nuorta koiraa tekemällä liian paljon liian aikaisin, etenkään näitä juttuja, jotka aikuisenkin koiran kropalle ovat kaikkein raskaimpia! Kisaikä Pitskulla tulee täyteen ensi vuoden heinäkuussa, mutta tuskinpa se silloin on vielä kisavalmis. Kyllä se ehtii, harjotellaan nyt rauhassa ensin. Se on luonteeltaankin sellainen, että kaipaa pientä kypsymistä ja lisää itseluottamusta ennen kisailuja.


Tähän loppuun sijoittuu päivän huumoripläjäys, nimittäin uuden treenihallin sisäseinästä löytyneet terveiset, ilmeisesti siltä ajalta kun halli oli vähän toisenlaisessa käytössä. H.V. ei taida tarkoittaa Harjavaltaa...? Pitänee keksiä jokin juliste tuohon päälle ennen ensimmäisiä epiksiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti