keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pitsin puuhia

Pitsi on juoksuajastaan huolimatta puuhaillut kaikenlaista lähipäivinä. Kotona on harjoiteltu perusjuttuja, vähän agiohjauksiakin lelun kanssa, ja hauskaa on ollut. Maanantaina Pitsi pääsi Satakunnan seura- ja kääpiökoirayhdistyksen näyttelytreeneihin, jotka valitettavasti järjestettiin viimeistä kertaa tänä syksynä. Treenit olivat hyvät ja osallistujamäärä juurikin sopiva, alkujännityksen hälvettyä Pitsku esiintyi oikein mallikkaasti.

Tänään kolahti postilaatikkoon Snautseri-Pinserilehti, jossa oli Pitsin haastattelu. Siinä Pitsi kertoili mm. intohimostaan sukkien syömiseen, sekä siitä, miten hirveän hauskaa on juosta vapaana Yyterin sannoilla. Ehkä useammatkin Porissa käyvät kääpiöpinserit (ja kaikenmaailman snautserit) nyt uskaltautuvat Yyteriin, kun sitä on enemmän mainostettu?

Pitsi kukkapenkissä kesällä

Ekasta juoksustaan Pitsi on selvinnyt esimerkillisen hienosti, se pitää itsensä melko puhtaana eikä ole ollut mitenkään masentunut. Toivottavasti se ei nyt keksi itselleen mitään valeraskautta, se ei ole koiralle lainkaan mukavaa, eikä myöskään näytä kovin nätiltä näyttelyissä. Muistissa on vielä hyvin Pennin parit valeraskaudet, jolloin sen nimeksi olisi voitu vaihtaa Pamela. Alalinja kärsii.

Pitskan seuraava näyttely onkin sitten Tampereella 29. syyskuuta, eli parin viikon päästä. Tänään ilmestyivät aikataulut nettiin, kääpiöpinsereitä on ilmoitettu sinne peräti 11 kappaletta! Saa nähdä miten Pitsi menestyy tuossa joukossa! Aiemminhan osanottajamäärät ovat olleet hieman pienempiä. Toki tuossa luvussa on sekä nartut että urokset samassa, ja vieläpä kaksi eri ikäluokkaa, pikkupennut ja pennut. Tavoitteena meillä on jälleen KP, kuten aiemminkin, ja tietenkin mahdollisimman hyvä arvostelu. Kehäkäytöstä päästään harjoittelemaan vielä yhteen mätsäriin ennen koitosta, mikäli sää ei mene ihan kauhean huonoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti