torstai 27. syyskuuta 2012

Pientä puuhailua

Penni treenasi jälleen agia Pitsin treenipaikalla tiistaina, ja hyvin treenasikin! Vuorossa oli ohjaustekniikkaharjoittelu, vain hyppyjä ja yksi putki, mutta tekemistä riitti silti ihan kiitettävästi. Teemana takaakierrot, niistot ja persjätöt. Pennillä oli hyvä into ja vauhti, putkelle se olisi voinut kyllä irrota paremminkin. Ohjausta se totteli tyypilliseen tapaansa täysin, ja menee siis oikein silloin, kun vaan itse ohjaan oikein. On se kyllä viisas, ei voi muuta sanoa! Ja tällä kertaa se tosiaan eteni ihan kivaa vauhtia, vaikka oltiin siellä kaukalossa, josta se ei normaalisti pahemmin pidä. Ilmojen viiletessä olen ottanut taas käyttöön Pennin Back on Track -takin, taitaa tehdä  ihan hyvää lihaksille.

En tiedä johtuiko Pennin hyvä treenifiilis siitä, että aamulla oli jo urheiltu kunnolla, mutta eipä pienestä veryttelystä voi haittaakaan olla. Käytiin siis aamupäivällä riehumassa koirarannalla, ja saatiin olla siellä ihan keskenämme, ihanaa! Koirat juoksivat frisbeen perässä, ja nyt pääsin Pitsinkin kanssa vähän enemmän leikkimään ja heittämään, kun Penni löysi jonkin ällöhajun merilevän joukosta. Aion kyllä tehdä kaikkeni, että Pitsiä voisi agissa palkata lelulla, se on niin paljon helpompaa ja monipuolisempaa kuin ainainen namipalkka! Olenkin koittanut kovasti leikkiä Pitsin kanssa lähiaikoina, sekä harjoitella kotona paikallaan istumista.

Pitsi istuu paikallaan hienosti, kun vaan ensin muistaa, mitä oli tekemässä. Joskus harjoituksen pointti unohtuu, sitten katsellaan ulos ikkunasta vähän aikaa ja yritetään taas uudestaan. En malttaisi odottaa että pääsen sen kanssa aloittamaan agitreenit, rimat maassa/hyvin alhaalla tietenkin. Ensi viikolla pääsemme treeneihin ekan kerran, vieläpä uudelle hallille, saa nähdä mitä siitä tulee! Tämän ikäistä voisi kuulemma jo hypyttää niin, että rima on sen kintereen korkeudella, mutta Pitskun kintereet ovat maasta ehkä 7 cm korkeudella, joten alimmassakin kannattimessa rima olisi liian korkealla.

Ennen agitouhuja on kuitenkin selvittävä lauantain pentunäyttelystä, voi itku jos siellä sataa koko päivän... Tajusin muuten viimein, että kyseessä ei ole pelkkä pentunäyttely, vaan pentu- ja veteraaninäyttely. Saa nähdä moniko yhdestätoista ilmoitetusta kääpiöstä on sitten vetsku ja moniko pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti