maanantai 10. syyskuuta 2012

Kaupunkien välisestä taistelusta

Kaupunkitaistelu ei etukäteisarvioista huolimatta ollutkaan täysi katastrofi. Ei se mikään mallisuorituskaan ollut, kurvit venyivät ja paukkuivat, ja puomillakin tapahtui jotain omituista, mutta sainpahan koiran survottua pujottelustakin läpi ekalla yrityksellä. Onneksi kyseinen suoritus ei tallentunut yhdellekään kameralle, ohjasin Pennin nimittäin kädellä vetämällä pujottelusta läpi. Ajattelin lähinnä joukkueen etua, en viitsisi ottaa 25 virhepistettä siitä hyvästä että saan harjoitella pujottelua. 10 pointsia saimme kuitenkin U:n malliselta putkelta, siinä olin vähän huolimaton ja koiraa edellä, joten se vilahti innostuksissaa selän takaa putken väärään päähän. (Kaupunkitaistelussa suoritusta ei hylätä, vaan hylyn sijasta koirakko saa aina 10 ratavirhettä lisää.)

Kokonaistuloksissa joukkueemme oli onneksi peräti kolmas, Äetsä voitti ja Rauma taisi olla toinen.

Hiukan ehkä kävi Harjavaltalaisia kateeksi, on niillä aika hieno ja suuri koirakenttä siellä Hosiosaaressa, puhumattakaan niistä kenttää ympäröivistä lenkkimaastoista... Tosin kyseisten maastojen muistot eivät ole pelkästään hyvät, sieltä on nimittäin erästä karannutta tiibetinspanielia haettu yötä myöden joskus 90-luvun alussa, onneksi löytyi vuorokauden karkureissun jälkeen.

Pitsille kävi perjantaina niin, että sen ekat juoksut alkoivat nyt 8 kuukauden iässä. Tästä johtuen se ei nyt sitten pääsekään agiryhmäänsä, ja viimeinen näyttelytreenikin jää välistä. Koira ei onneksi ole tilanteesta moksiskaan, se on ihan oma iloinen itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti