tiistai 4. syyskuuta 2012

Pitsin puuhailuja

Pitsin on puuhaillut lähinnä näyttelytreenejä ja kotona arkitottista, eli enimmäkseen perusasentoa ja paikallaoloa. Se on hoksannut jutun jujun hienosti, ja harjoittelemaan on päästy paitsi kotona, myös esim. agikisoissa ihmis- ja koiravilinässä. Se keskittyy yllättävän hyvin kun vain sille päälle sattuu.

Olen pitänyt näyttely- ja muut asiat tyystin erillään, ettei siten tule mitään istumisia näyttelykehässä. Näyttelytreeneissä on nyt käyty neljä kertaa, ja pentu on kyllä kehittynyt roimasti; se malttaa hienosti juosta myös toisten kanssa samaan aikaan, sekä rinnakkain toisen kanssa edestakaisin. Pöydällä se seisoskelee edelleen kauniisti, tänään mittaaminenkin sujui jo aika hyvin. Jostain syystä mitta oli toisella puolella kroppaa paljon jännempi kuin toisella, vaikkei sitä nyt ole kummallakaan puolella kauheasti harjoiteltu. Mittaustulokseksi saatiin 29 - 30 cm, eli juurikin passelisti.

Tositoimiin Pitsku pääsee ensi viikolla sekä mätsärissä että pentunäyttelyssä, toivottavasti esiintyminen sujuu edes puoliksi niin hyvin kuin treeneissä. 15. päivän pentunäyttely onkin Pitsin eka hallinäyttely, mutten silti usko, että se on koiralle mikään ongelma. Näyttely on Turun messukeskuksessa, ihan kiva että Pitsi pääsee katsastamaan paikan kertaalleen ennen Turku KV:tä, jossa hälinää on sitten vaikka muille jakaa.

Missikisojen lisäksi hän harrastaa agilityä, ja onkin päässyt oikein WeCAn treeniryhmään. Ryhmä on alkeisjatkoryhmä, varmaan Pitsille ihan sopivan tasoinen. Tänään tosin Penni vei Pitsin paikan ja kävi kipaisemassa kaupunkitaisteluradan läpi ihan hyvällä menestyksellä, pujottelukin sujui kuin vettä   vaan. Ota nyt tuosta sitten selvää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti