sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Vuoden vilkkain viikonloppu!

Tällä viikolla ollaan ehditty vaikka mitä; Penni oli agitreeneissä ja -kisoissa, ja Pitsi näyttelyissä turistina. Kaikesta selvittiin kunnialla, ja kun kaikki tapahtui 50 km säteellä kotoa, eivät päivät venyneet väsyttävän pitkiksi.

Torstain treeneissä Pennillä riitti taas intoa, pujottelussa oli pientä takkuamista, mutta muuten se toimi varsin hienosti. Kisoissa sama takkuilu jatkui molemmilla radoilla, A-kisassa väliin jäi 3. viimeinen keppiväli, ja B-kisassa vaikeahko sisäänmeno meni pipariksi kaksi kertaa. Pujottelun aloitusta täytyy vielä harjoitella, kun sekä koira että ohjaaja kiirehtivät ja sähläävät, ei lopputulos ole häävi. Muuten radat olivat tosi sujuvia ja onnistuneita, ohjaukset toimivat ja vauhti oli yllättävän hyvää helteiseen keliin nähden. Ahkera viilennysloimen käyttö ja varjossa luuraaminen viimeiseen asti ennen omaa vuoroa kannatti. Lähtötilanteet olivat huippuhyvät, helpottaa muuten kummasti takaakierron ohjaamista esteellä 2 kun voi rauhassa jättää koiran lähtöpaikalle! Tuloksissa siis ekalta radalta 5 vp + inasenyliaikaa, tokalta 10 vp + yliaikaa. Sijoitukset taisivat olla 7/14 ja 6/15.
Takaakierto, huomaa ihanat pitsisukat kisan teemaan liittyen

Lähtötilanne, jossa pinsuri lakosi pitkin hiekkaa


Sunnuntaina Pitsi kävi ihastelemassa kauniita rotutovereitaan Porin kansainvälisessä koiranäyttelyssä, ja kauniita ne kyllä olivatkin. Neitonen käyttäytyi sangen reippaasti, joten luulisin, että viime viikonlopun järkytyksestä on toivuttu. Paikalla olivat myös Pitsin äiskä ja iskä, joista isän eli Maximin kanssa otettiin myös yhteiskuva.
Semper Ante Kind of Magic & tyttärensä A'Dreams Black Katinka

Paljon niissä on kyllä samaa näköä, ja esim. rinnan tan-merkit näyttäisivät olevan lähes identtiset. Myös korvien muoto on melkolailla sama. Kehänlaitakollegio totesi myös, että Pitsillä on kaikki hampaat, aivan kuten olin itsekin laskenut, jee!

Näyttelypäivä oli osaltamme rento, keskityimme lähinnä pällistelyyn ja shoppailuun. Vihdoinkin löytyi oikeanlainen näyttelykaulain, harmi vaan että väri on väärä. Se saa nyt kuitenkin kelvata toistaiseksi, ostetaan se musta sitten kun osuu kohdalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti