perjantai 3. elokuuta 2012

Penni aksailee, Pitsi misseilee

Penni oli varsin loistava torstain treeneissä, vauhtia ja terävyyttä piisasi, voi kun se olisi aina tuollainen! Itsekin sain vähän ohjausta kasaan, ihan kuin olisin jotain oppinutkin. Pujottelussa Penni koitti ensin jättää 3. viimeistä keppiä väliin, sitten viimeistä, mutta taas loppujen lopuksi  homma sujui kuin rasvattu. Sen pitää vaan taas kerran tajuta, että namin saa vain täysin oikeasta, loppuun asti tehdystä suorituksesta.

Tänään kisailtiin ja talkoiltiin oman seuran epiksissä, mölleissä teimme tönkkövauhtisen nollan, ja avoimessa otimme sen jo niin tutun vitosen pujottelulta. Olin jo valmiiksi sitä mieltä että sisäänmeno ei tule onnistumaan, joten en sitten oikein yrittänyt edes ohjata kunnolla, ja aloitus meni pitkäksi. Tokalla yrityksellä homma kuitenkin sujui jo aika hienosti. Yllätyksekseni se vitonen oli ainoa mokamme, muistin sokkeloisen radan ja selvisin kaikista ohjauskuvioista kunnialla, jopa kolmesta peräkkäisestä takaakierrosta. Pennin vauhti oli parempi kuin ekalla radalla, ehkä se oli vain vähän hitaasti lämpiävällä tuulella. Kisat olivat kaukalossa, jossa Penni ei yleensä ole ihan nopeimmillaan, joten olin aika tyytyväinen meidän suoritukseen. Kolmas sija sillä joka tapauksessa irtosi, palkinnoksi valkkasin  pandapehmolelun, joka kyllä miellytti kotona Pitsiä huomattavasti enemmän kuin Penniä.

Penni sai postissa tänään uuden treenilelun, siinä on nahkaa, lampaankarvaa, vinku ja namitasku. Melkoinen härpäke, siis. Kokeillaan sitä nyt sitten siihen keppien palkkaukseen, ainakin näytti kovasti Pennosta kiinnostavan, ärinä oli melkoinen kun Pitsi koitti tulla liki!

Pitsi onkin lähipäivinä keskittynyt missikävelyn harjoitteluun vaihtelevalla menestyksellä. Se on huomenna ihan fifty sixty mitä se kehässä tekee, toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti