perjantai 17. elokuuta 2012

Aina ne jaksaa yllättää...

Penni tempaisi eilen epiksissä; juuri pääsin sanomasta, että Penni onneksi keskittyy tekemiseen aina täysillä, niin eikös se sitten mennyt kesken radan nuuskimaan käpyjä. Emme siis päässeet ollenkaan testaamaan pujottelua (sitä varten sinne epiksiin lähdettiin), kun ekalta radalta jouduimme poistumaan vauhdikkaasti nuuskuttelukohtauksen iskettyä, ja tokalle radalle emme koskaan edes startanneet erään nuoren neidin nukkumaanmenoajan vuoksi. Näistä epiksistä ei siis paljon kerrottavaa ole, esteitä ehdittiin suorittaa kai 8 kpl. Niistäkin sekä A:n että puomin kontaktit Penni kyllä otti, muttei pysähtynyt. Eli ei oikein hyvä sekään. Sitten en jotenkin ärsytykseltäni edes jaksanut palauttaa sitä niille, vaikka se nyt ainakin olisi pitänyt tehdä. Muutenkin koira oli jotenkin vetelän oloinen sen 8 estettä mitä nyt ehdittiin tehdä. No, joskus pitää olla näitä huonompiakin reissuja, niin osaa sitten taas nauttia niistä paremmista reissuista enemmän. Maanantain treeneissä Penni kulki hyvin ja pujotteli oikein hienosti, puomin kontaktikin toimi ihan riittävän hyvin. Ehkä hän jaksaa mennä hyvin vain kerran viikossa?

Pitsi aloitti tiistaina näyttelykurssilla käymisen, ajatuksena oli saada sitä tottumaan porukalla juoksemiseen ja muutenkin siihen, että kehässä on monta koiraa kerralla. Kurssilla valitettavasti olikin vain kolme osanottajaa (joista yksi oli Nuppu, eli ei ihan mene vieraasta koirasta), mutta saamamme neuvot esittämisen suhteen olivat erinomaisia! Nupun ravaaminen parani silmissä ja Pitsin kaula piteni ainakin kaksi senttiä (ei sillä että se olisi aiemminkaan ollut lyhyt!). Nyt täytyisi joko spreijata se Pitsi ketjukaulain mustaksi, tai sitten vaihtaa tavalliseen näyttelytaluttimeen, joka on kokonaan musta. Ilmeisesti syksymmällä on luvassa jotain mätsäreitä, joihin sitten varmaan päästään harjoittelemaan esiintymistä ja harjoittelemaan näitä ryhmätilanteita.

Seuraavat suunnittellut reissut ovat:
Pennin agikisat Noormarkussa 26.8.
Pennin kaupunkitaistelu Harjavallassa 8.9.
Pitsin pentunäyttely Turussa 15.9.
Pitsin pentunäyttely Tampereella 29.9.

Lenkkeilyn puolella on yritetty suosia Ruosniemen metsäpolkuja, nyt kun me käärmekammoiset taas uskaltaudumme sinne. Epätasainen maasto tekee kyllä hyvää sekä koirien että omistajan kropalle, alkaapa Pitsilläkin vähän olla jo lihaksia. Vaikka on se kyllä aika puikula edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti