torstai 23. elokuuta 2012

Pinserit lajeissaan: Pitsi kauniina, Penni ketteränä

Pitsi kävi taas näyttelykurssilla harjoittelemassa näyttelemistä, ja suoriutui tehtävistään erinomaisesti. Porukalla juokseminen reippaaseen vauhtiin oli vähän pompukasta, mutta muuten siitä alkaa kehkeytyä oikein pro näyttelyravaaja. Pöydälle hän suorastaan pyrki, ja viihtyi siellä mainiosti. Ensi kerralla päästään harjoittelemaan mittaustakin, se on ilmeisesti muotia kääpiöpinsereillä tällä hetkellä. Näiden lisäksi harjoiteltiin kolmiota ja pareittain edestakaisin juoksemista. Pitsi on kyllä nämä näyttelysipsutukset omaksunut sangen hienosti, mutta edelleen arvoitus on se, miten se reagoi kun kehässä on vaikkapa 10 koiraa yhtäaikaa. Pitää päästä vielä mätsäriin ennen junnuluokkia.

Pitsi on nyt siis ilmoitettu ensimmäiseen  junnunäytelmäänsä 21.10. Turkuun. Penni puolestaan tuli ilmoitetuksi Raumalle agikisoihin 1.9., kun kerran kivasti lähellä on, ja Penni yleensä kulkee RKS:n kentällä aika hyvin.

Penni juoksi agissa taas kuin raketti, voi kun sen vauhdin ja tehon saisi siirrettyä kisaradalle! Pujottelu sujui taas vähän niin ja näin, intoa oli huomattavasti enemmän kuin tarkkuutta. Nyt sain kuitenkin omalla ohjaamisella tuettua koiraa sen verran, että toistoilla se tuli paremmaksi, vaikka vähän kuumenikin. Kontaktit sujuivat yllättävän hienosti, kehuin ja palkkasin vuolaasti! Vauhtia piisasi kyllä  niin etten tiedä miten tuon perässä pitäisi juoksemalla pysyä, täytynee opettaa se irtoamaan paremmin? Kierroksia se kyllä ottaa nykyään niin tehokkaasti, ettei paljon tarvitse lelulla innostaa. Ehkä aksa on hauskempaa nyt, kun ohjaajakin pääsee edes jonkilaista vauhtia eikä tarvi odotella mammaa!

Mustissa ja Mirrissä sattui olemaan päiväysvanhaa Viacutania 50% alessa, joten ostin koirille putelin; ei niillä kummallakaan huono karva ole, mutta kai se aina voi olla parempikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti