maanantai 23. heinäkuuta 2012

Aina ei voi onnistua, ei edes Pitsi

Sunnuntain mätsäri Nakkilassa ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Kotona on kovasti harjoiteltu näyttelyjuttuja, ja ne sujuvat kivasti, mutta väentungos kehään siirryttäessä säikäytti Pitsin ihan tyystin, eikä se meinannut toipua järkytyksestään oikein millään. Pariarvosteluun mennessä se kykeni jo seisomaan kyyristelyn sijaan, ja sinisten kehässä se vasta oikeastaan alkoi esiintyä. Pöydällä olo sujui kuitenkin ihan kohtuullisesti, juoksemisessa se harasi pariin otteeseen vastaan, koska sitä pelotti.

Tämän viikon ohjelmassa meillä on agikisat Raumalla sekä turistina olo Pori KV:ssä, toivotaan että näistä reissuista pentu saa riittävästi itseluottamusta pärjätäkseen Nokian näyttelyssä. Harmittaa hirveästi, esiintyminen oli jo hyvällä mallilla ja jännityksestä päästy lähes kokonaan eroon, ja nyt tuli tämmöinen takapakki. Parasta olisi, jos nyt pääsisi muutamaan mätsäriin ennen näyttelyä, mutta ei niitä ole missään. No, ehkäpä kansainvälinen näyttely raviradalla vastaa vähintään kahta mätsäriä, vaikkei siellä Pitsiä arvioidakaan. Laput Nokian näyttelyyn tulivat tänään, kääpiöpinsereitä on ilmoitettu 31 kpl, joista pentuja 2 kpl. Eli Pitsi ja yksi toinen.

Penni on vietti viime viikon kokonaan agilomaa, tällä viikolla on sitten torstaina treenit ja lauantaina kisat. Osanottajia näytti olevan kummassakin kisassa n. 15, ja meillä ihan ok lähtöpaikka, nimittäin viimeinen. Se ei ehkä ole ihan ihanteellinen, mutta kuitenkin aina parempi kuin ensimmäinen! Tavoitteena näissä kisoissa meillä on saada aikaan toimiva ohjaussuunnitelma ja sujuva suoritus, tulostavoitteita ei sen kummemmin ole. Kontaktien ja keppien pitäisi mielestäni toimia, toimivathan ne epiksissäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti