maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kuramätsäri & korvateipit

Korvateippaus meni sitten heti alkuunsa pipariksi, pentu alko ravistella päätään kovasti ja korvista pukkasi mustanruskeaa vaikkua, koska olin ilmeisesti laittanut liian kireälle ne korvan ympäri menevät teipit. Korva ei siis päässyt hengittämään riittävän hyvin. Iho oli ehjä, eikä pahaa hajua ainakaan vielä tuntunut, mutta katsoin silti parhaaksi antaa korvien olla teipittä pari päivää. Teipit saatiin hyvin pois, Penni hoiti vaikunpoiston, ja Pitsi oli heti tyytyväisemmän oloinen.

Tänään teipit laitettiin uudestaan, nyt enemmän ilmarakoa jättäen. Toivottavasti homma sujuu nyt paremmin.

Tänään vietettiin aamupäivä Nakkilassa mätsärissä, ei kuitenkaan vielä itse osallistuen. Menomatkalla Pitsi Piruvie oli kiskonut Pennin remmin pantoineen kuljetushäkkiin ja syönyt kaulapannan miltei poikki! Pitää siis shoppailla uusi, kiva kiva. Paikan päällä oli paljon koiria ja kuraa, Pitsiä jännitti välillä kovastikin mutta pääasiassa se suhtautui ihan positiivisesti ja uteliaasti hommaan. Etenkin vähän sivummalla ollessaan se oli varsin iloinen ja yritti syödä aurausmerkkejä aikansa kuluksi. Välillä laitoin koirat autoon, välillä otin pelkän Pitsin ihmettelemään maailman menoa, hyvähän sen on yksinäänkin totutella asioihin. Henkisenä tukena Penni oli kuitenkin ihan korvaamaton, luulen että ypöyksin olisi Pitsin mätsäröinti mennyt lähinä tutinaksi.

Sunnuntaina olisi Ulvilassa mätsäri, johon periaatteessa Pitsikin voisi ikänsä puolesta osallistua, mutta luulen että handlerin ketteryys ei juuri nyt salli näitä kyykkyyn-ylös sarjoja, joita joskus kehässä joutuu melko nopeastikin suorittamaan. Meille kyllä riittää ihan sekin että ollaan paikan päällä ja katsellaan menoa sivummalla, sen verran runsaasti näissä tuntuu koiria nykyään olevan. Lisäksi hinnat ovat nousseet parissa vuodessa törkeästi, Pennin pentuluokka-aikaan osallistumismaksut oivat siinä 4-6 euroa, nyt näköjään joka paikassa 7-8 euroa! Melko kova hinta siitä, että saa juosta koiran kanssa kehässä pari kierrosta ja pitää sitä pöydällä ronkittavana muutaman sekunnin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti