torstai 11. kesäkuuta 2015

Let's Roll!

Huomenna me sitten laitetaan Astran nokka kohti pohjoista, ja suunnataan Ouluun agilityn SM-kisoihin. Penni on valmistautunut koitokseen ottamalla rennosti ja lenkkeilemällä suht kevyesti, agia ei olla tehty sitten edellisen treenipäivityksen. Koira on siis ladannut akkujaan, ohjaaja on lähinnä tehnyt kouluhommia ja aina kahvitauoilla hakenut oikeaa kisafiilistä katselemalla taitavien ihmisten upeita kisa- ja treenivideoita. Löysinpä youtubesta yhden kivan ohjaushaasteenkin, jonka voisin toteuttaa jossain vaiheessa kesää, videoituna tietenkin.

Matkaan suunnataan siis aamulla aikaisin, ja Seinäjoelta poimitaan lisää väkeä & kääpiöpinsereitä kyytiin. Google maps näyttää matka-ajaksi kuusi tuntia ja 25 minuuttia, Parkanon kautta ajettuna. Vältän aina sitä Karvian mutkaista pikkutietä, siellä on lähes joka kerta kohdattu jotain ylimääräisiä metsäneläimiäkin ajokaistan puolella.

It's a long way to Tipperary. Pietarikin olisi lähempänä.

Ai että jännittääkö? Sanoisin, että sopivasti, saman verran kuin mihin tahansa kisoihin mennessä. Kukaan tuskin meidän suoritusta katsoo sen enempää kuin muidenkaan, eikä minkäänlaisia menestyspaineita tietenkään ole, joten voidaan tehdä ihan vaan omaa juttuamme, kuten aina. Toivottavasti radat eivät ole ihan käsittämättömän vaikeat, meidän tekninen osaaminen kun ei ole ihan huippuluokkaa edelleenkään. Tavoitteena meillä on saada joukkueradalta yleensäkin tulos, ja yksilöradalta olisi kiva saada ratavirheetön suoritus. Ihanneaika tulee varmasti olemaan tiukka, siihen sitten ehditään, jos ehditään, mutta parhaamme tehdään joka tapauksessa.

Nyt pitää jatkaa pakkaamista, jonkin verran ilmeisesti pitää ottaa vaatetta mukaan, Foreca lupailee Ouluun vähän reilua kymmentä astetta, jonkin verran sadetta ja pikkuisen tuultakin. Kisoista on luvattu järjestää livestreamit, Penni on radalla lauantaina klo 9 ja 9:30 välillä, rata 2/minit, ja sunnuntaina klo 10:50 ja 11:15 välillä, rata 3/minit. Yksilökisassa Pemun lähtönumero on 121, oikein mainio paikka meille.

Tsemppiä kaikille osallistujille tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti