lauantai 6. kesäkuuta 2015

Hyvä kenraali, p*skat kisat?

Toisinpäinhän tuo sanonta yleensä menee, mutta nyt meni kyllä Pemun SM-kisojen viimeistelytreeni (jos sitä nyt sellaiseksi voi sanoa) huolestuttavan hyvin. Tein perjantaina nollatreeninä 22:n esteen agiradan, ja sen lisäksi kymmenisen toistoa renkaalle  erilaisista kulmista, koira edellä, ohjaaja edellä, valssin jälkeen persjätön jälkeen, vinoon, suoraan, ihan mitä vaan keksin. Ja oikein meni joka kerta.

Rataharjoitus sujui juuri niin hyvin kuin vain voi, nollilla koko rata laakista läpi. Korjattavaa tietty oli, mm. ekojen esteiden liian suuret kaarrokset ja liian pitkälle pimeään putkikulmaan saattaminen, mutta oli siinä myös hämmästyttävän paljon hyvää. Videonkin meinasin vaan deletoida, mutta päätin kuitenkin säästää ihan vaan siksi, että nyt on piruvie puomin kontakti kohdallaan, vieläpä kahteen kertaan, eli kyse ei ole tuurista!



Pitsi treenasi myös, ja oli hirveän iloinen, kunnes heitin sitä vahingossa palkkalelulla päähän niin että koira oikein rääkäisi. Hupsis. Toivuttuaan järkytyksestä se onneksi toimi taas ihan normaalisti, ja teki kauhean hyviä suorituksia puomille. Se ei aina meinaa tulla loppuun asti sitä, joten harjoittelin nyt lopuksi ihan erikseen sitä puomin alastuloa mm. lähettämällä koiran ohitseni kontaktille. Keinuakin treenailtiin itsenäisemmäksi, ja  tietenkin ihan rataakin. Rata sujui hyvin ja vauhdikkaasti, kurvit venyivät paikoin, koska olin itse myöhässä, voitteko kuvitella! Ei mitenkään harvinaista Pitsin kanssa...

Ja juu, Pennin treenailut ennen SM:iä oli tosiaan tässä, se saa nyt viikon lepuuttaa aivojaan ja kerätä agivirtaa,  eipä tässä vaiheessa enää paljoa ole tehtävissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti