lauantai 29. maaliskuuta 2014

Itsekseen vaan ei yksikseen

Kyllä voi ihminen nauttia omatoimitreenaamisesta! Kerrankin pääsin ihan itsekseni kaikessa rauhassa hallille koirien kanssa, ja siellä vierähtikin lenkkeineen reilu 1½ tuntia. Reenailun jälkeen käytiin eläinlääkärillä ottamassa kennelyskärokotteet, ne ovat suojanneet taudilta tähänkin asti täydellisesti.

Pennillä on viikon päästä kisat (Pori 5.4.), joten se treenasi kisoja silmällä pitäen ratapätkää ja erityisesti keinua. Lentokeinuja se on välillä ottanut silloin, kun on poikkeuksellisen innoissaan, koitetaan nyt välttää se tällä kertaa. Homma toimi kuin junan vessa, mitäs sitä sitten hinkkaamaan! Kisatilanteesta ei kyllä sitten tiedä mitä siellä tapahtuu, kisat kun ovat ratsastuskoulun maneesissa, eli hajut ja outo pohja saattavat verottaa vauhtia. Mennään nyt kuitenkin, kun kerran kotikylällä kisat ovat ja talkoilemaan olen menossa joka tapauksessa.

Pitsi olisi halunnut tehdä sitä A-estettä, mutta kun sitä ei radalla ollut, niin en sitä yksin ruvennut radalle raahaamaan. Se teki siis myös ratapätkää ja keinua, varsin sujuvalla vauhdilla. Pujottelukin sujui aiempaa paremmin, vauhti oli hyvä, eikä se lopettanut kesken kertaakaan! Nyt kun vielä pääsisi sitä A:ta hinkkaamaan, kisakuume alkaa olla muuten näpsäkän ja toimivan koiran kanssa melkoinen...

Pitsi on muuten pitkästä aikaa ilmoitettu näyttelyynkin, ja vieläpä valioluokkaan, huhhuh! Viimeksi on siis oltu kehässä tammikuun puolivälissä, kaipa se vielä osaa vastapäivään pyöriä ja seistä paikoillaan. Jos keksin jonkin sopivan mätsärin, niin voidaan käydä ottamassa testikierros.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti