sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tampere INT 5.5. 2013

Tänään näyteltiin tihkusateisella Tampereella, avarassa ja mukavassa Tampereen  messu- ja urheilukeskuksessa, eli tuttavallisemmin "siäl vanhas Pirkka-hallis." Synkästä ja sateisesta säästä huolimatta näyttelyväki oli sangen aurinkoisella tuulella, ja tunnelma oikein lämminhenkinen koko pitkän päivän.

Kääpiöitä oli ilmoitettu siis mukavat 82 kpl, junnunarttuja 15 kpl. Tämän rivistön nähtyään tuomari Francisco Salvador Janeiro istui alas, laittoi kädet poskilleen ja totesi: "Oh my God!" Jep jep, valinnanvaraa piisasi, ja Pitsi oli tulessa ensimmäisenä. Tuomari oli napakkaotteinen, esiintyminen sujui melko mukavasti ja ERI napsahti. Kilpailuluokassa sijoituttiin hienosti toisiksi, ei valitettavasti saatu SA:ta tällä kertaa. Tässä arvostelu käännettynä:

Erinomainen tyyppi. Pitkä pää. Hieno ilme. Elegantti kaula. Erittäin hyvä ylälinja. Liike voisi olla parempi. JUK2 ERI



Pitsi oli kehässä reipas ja näppärä, mutta jostain syystä edestakaisin juoksussa se halusi poukkoilla mihin sattuu. Tämä ongelma on onneksi helposti korjattu, ja onhan meillä viikon päästä luvassa neljä tuntia oikein handlerikoulutusta Juha Kareksen opissa. Toivottavasti kurssi vastaa odotuksia ja on sen arvoinen, että äitienpäivän ratoksi körötellään Saloon ja takaisin...

Näyttelyn jälkeen käytiin vähän shoppailemassa ja kurvattiin kotiin, onneksi matka oli lyhyt! Illemmalla aurinkokin ilmestyi piilostaan, ja säätilasta otettiin tietenkin kaikki irti painelemalla oikein Isomäen metsään lenkille. Siellä Pennille kävi pieni pissaonnettomuus, lenkkiseura nosti koipeaan sen päähän, ja Penni-parka joutui shampoopesuun kotona. Ei lainkaan huono ajoitus, keskiviikkona meillä on nimittäin valokuvaus, otetaan siis kerralla vaunuihmisen 1-vuotiskuvat, koirien potretit ja yhteiskuva kaikista kolmesta. Jälkimmäinen ehkä eri kuvia yhdistelemällä, ihan vaan kaikkien hermoja säästääksemme.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti