perjantai 12. huhtikuuta 2013

Terveisiä hallilta

Onneksi on rajoittamaton käyttöoikeus seuran halliin ja esteisiin, ei tästä hommasta muuten tulisi mitään! Pitsi on siis rampannut hallilla harjoittelemassa boksiaan, tähän projektiin kun noita toistoja tarvitaan ihan muutama. Uskon silti, että lopputulos on vaivan arvoinen!

Tällä viikolla boksia on treenattu kertaalleen kotona ilman A-estettä, ja kahdesti hallilla esteen kera. Ekalla treenikerralla eli tiistaina pidin esteen harjakorkeuden samana kuin viimeksikin, koska viimeksi koira hyppäsi muutaman kerran boksin yli. Nyt se teki ylihyppyjä vain kaksi, ja kääntyi molemmilla kerroilla oma-aloitteisesti pois namikupilta, kun kerran tiesi tehneensä väärin. Ja heti seuraavalla toistolla teki taas oikein, hyvähyvä!

Maanantaina Pitsu pääsi kokeilemaan itselleen uutta keinua uudella alustalla, siis TVA:n hallilla. Uumoilin erilaisen alustan (kivituhka vs. keinonurmi) ja siis erilaisen kolahduksen aiheuttavan jännitystä koiralle, mutta höpsis, sehän meni kuin olisi ikänsä keinua tehnyt!

Perjantaina päästiin taas hallille oikein A:n kanssa treenimään, ja muistettiinpas virittää se kamerakin! Siitä tosin loppui harmillisesti akku, mutta saatiin nyt edes yksi toisto tallennettua nauhalle.


Kuten videosta näkyy, este on jo melkoisen jyrkkä, ja silti pikkupinsuri suoritti sen tänään virheittä joka ikinen kerta! Taitava tyttö! Loppua kohti se alkoi suorittaa estettä myös hiukan videolla näkyvää suoritusta nopeammin, tämä kun oli tosiaan eka kerta näin korkealla esteellä. Seuraavalla kerralla saadaankin laittaa este jo kisakorkeuteen, ei siihen ole matkaa kuin muutama sentti.

Penni puolestaan treenaili maanantaina, ja oli taas tosi hyvän tuntuinen, vaikea sisäänmeno pujotteluunkin onnistui joka kerta! Lisäksi sen A on tullut nopeammaksi, ainakin treeneissä. Puomilla se vähän jää kontaktialueelle haahuilemaan, ja siksi teinkin tänään naksuttimen kanssa pientä kontaktitreeniä. Lisäksi harjoiteltiin pujottelua etupalkalla, kun sopivasti sattui avustaja olemaan mukana. Alkuun Pemu oli vähän turhan kierroksilla, mutta turhat höyryt päästeltyään se pujotteli oikein hienosti, ja löysi vaikeistakin kulmista oikean aloituksen.

Sunnuntaina Pemu suuntaakin sitten kisoihin Lempäälään, minikolmosille on tarjolla kaksiagirataa ja hyppäri, jokaisessa osallistujamäärä pyörii siinä kuudenkymmenen nurkilla... Päivästä tulee siis pitkä, mutta aion ottaa reissusta kaiken irti ja seurata mahdollisimman paljon muiden suorituksia, jospa niistä vaikka oppisi jotain. Ja kun starteistakaan ei tarvinnut yhtä lukuunottamatta maksaa (lahjakortit), niin mikäs siinä kisaillessa, yritän olla ottamatta paineita!



P.s. Kankaanpään ryhmiksen aikataulut ilmestyivät, sinne on ilmoitettu vain 19 kääpiötä! Mielenkiintoista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti