perjantai 2. lokakuuta 2015

Hankintoja & kirjauutinen

Tehokkaana tarjousten perässä juoksijana olen jälleen onnistunut tekemään edullisia hankintoja. Olisi kiva kannattaa paikallisia eläintarvikeliikkeitä, mutta opiskelijan kukkaro ei aina oikein veny niiden katteisiin, joten nettikauppoihin tulee sijoitettua jonkin verran. Eikä tässä oikein tunnu oikeisiin kauppoihin edes ehtivän, kun aina on joko koulussa tai kouluhommissa.

Paljaspyllyinen Penni saa nyt ruveta syömään biotiinia ja sinkkiä, jospa siihen kasvaisi karvaa talveen mennessä. Erinäisten merilevävalmisteiden lisäksi näitä aineita löytyy yhdistettynä oluthiivasta, jota tilasin tablettimuodossa, kun kerran halvalla sain. Vaikutuksista raportoin myöhemmin.

B1, 2, 3, ja 6-vitamiineja, rautaa, kuparia, sinkkiä ja mangaania.


Se hammastökötti, siis Fortan Dental Care, tai Zahnpflege tuossa purkissa lukee herrakansan kielellä, osoittautui odotuksia tehokkaammaksi! Hinkkasin sitä pinsujen purukalustoon neljänä iltana peräkkäin, ja hammaskivi irtoilee palasina. Täytyy jatkaa purkin ohjeen mukaisesti käsittelyjä kerran viikossa, niin pysvät leegot puhtaina. En tiedä mitä siinä aineessa tarkalleen on, mutta koirat tuntuvat tykkäävän siitä kovasti.

En yleensä koskaan tee heräteostoksia, mutta änään shoppasin tapojeni vastaisesti heräteostoksena Salomonin Escambiat, eli ihan goretex-pintaiset metsälenkkeihin tarkoitetut tossut. Olivat Budget Sportin alessa niin edulliset, etten voinut vastustaa kiusausta, nuo toiset Salomonit kun ovat ylittäneet odotukset täysin.

Pysyiskö näillä pohjilla pystyssä?


Olen unohtanut tänne blogin puolelle tämän kirjoittaa, mutta nyt kun muistan, niin pitää mainostaa kaverin kirjoittamaa koira-aiheista tietokirjaa nimeltä Koko perheen koirakirja. Se on myynnissä tavallisissa kirjakaupoissa, varmaan netistäkin saa tilattua? Kirjassa esitellään koiranpitoa ja koirarotuja hauskan värikkäässä muodossa, ja harrastusosioon näköjään livahtanut jotain tuttuja pikkupinsereitäkin, taitavan Sussen kuvaamina...

Teksti Nina Mäki-Kihniä, kuvat Susanna Nieminen






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti