keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Just train?

No nyt on treenattu! En oikein tiedä missä välissä moista on ehditty, mutta on ehditty kuitenkin.

Penni teki perjantaina rataa, ja kivasti tekikin. Ei ollut valittamista sen touhuissa, vauhtia piisasi, järkeä ehkä ei. Pemu menee kisoihin sunnuntaina Vantaalle, siellä on siis kääpiöpinsujen rotumestaruudet, mestaruus ratkeaa agiradan ja hyppärin yhteistuloksen perusteella. Pitsi harjoitteli samalla kertaa poispäinkääntöjä pujotteluun avokulmaan ja umpikulmaan, ja näihin saatiin oikein hyvä fiilis aikaiseksi. Koirahan osaa mitä vaan sen pujottelunsa kanssa, oman liikesuunnan ja ohjauksen kanssa täytyy vaan olla tarkka, ettei puske sitä väärään väliin.

Sunnuntaina oli ryhmätreenit, ja pohdittiin Riinan kanssa Pitsin puomia. Siitähän oli juttua silloin Janakkalan kisojen yhteydessä, että alastuloon se ei meinaa tulla maahan asti pysähtymään. Nyt sain ohjeeksi käskyttää vain kerran, ja käyttää siellä alastulolla superpalkkaa (maksamakkaraa!) joko valmiina tai avustajan laittamana. Jotkut kai suosivat myös sitä, että vain nopeat suoritukset palkataan, mutta se voi olla pienelle Pitskalle vähän liian julmaa, se varmaankin luulisi tehneensä jotakin väärin ja alkaisi tarjota kaikenlaista muuta siihen kontaktille. Katsotaan millaista edistystä noilla Riinan ohjeilla saadaan aikaan.

Keskiviikkona oli Pitsillä Reetan yksäri, ja kylläpäs oli taas antoisaa! Oman koutsin yksityiskäyttö puolen tunnin ajaksi oli juuri se, mitä me tähän väliin tarvittiin. Esitin etukäteen toiveen, että haluaisin nyt harjoitella sitä takaa ohjaamista, mitä Janakkalan kisoissa olisin vähän tarvinnut.

Radalla saatiinkin harjoitella mm. poispäinkääntöjä, takana leikkauksia ja viskileikkauksia. Näistä viimeinen on meille vähän vieraampi, mutta sujui hienosti, eikä erottelu tämän ja sylivekin välillä tuottanut vaikeuksia. Lisäksi tehtiin oikein onnistuneesti leijeröintiä, ensi yrittämällä oikein, jee! Tuntuu kyllä siltä, että työkalupakkiin saatiin tänään monta hyvää työvälinettä, joita uskallan varmaan kisatilanteessä käyttääkin.

Videolla on joitakin pätkiä treenistä, myös niitä vähemmän onnistuneita. Alun pakkovalssiin ei Pitska meinannut millään ehtiä, joten sitä vähän liioittelen ekassa pätkässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti