keskiviikko 28. lokakuuta 2015

2 x 3 = 4?

Humanistin matikalla otsikon yhtälö on aivan kelvollinen, siis kun kahdella koiralla juoksee kolmosten radat, niin yhteensä saapi juosta neljä rataa kotikisoissa marraskuun kahdeksantena päivänä.

Pitsi on siis ilmoitettu ekaa kertaa kolmosten kisoihin, saa nähdä miten koiran käy. Sen kanssa on tietty aina ja ikuisesti oma jännitysmomenttinsa, mutta on tässä uutta ja metkaa sekin, että nyt pitäisi sitten kahdella koiralla kisata samassa kisassa, jossa tulee todennäköisesti olemaan alle 25 osanottajaa. Kiire tulee, sekä henkisesti, että fyysisesti. Toivon, että lähtöjärjestyksessä Penni olisi alkupäässä ja Pitsi loppupäässä, Pitskan kanssa kun ei aina ehdi radan kulkua miettiä, se pitää osata ja juosta ja ohjata. Pennin kanssa voi sekunnin puolikkaan vaikka miettiäkin, ja pysyä silti vielä kartalla.

Kouluhommat ovat taas vieneet aikaa ja jaksamista, mutta lenkkeilystä ja ulkoilusta saa hyvää vaihtelua ja tsemppiä. Haaveilen siitä, että ehtisin verijäljelle vielä ennen lumentuloa. Eipä kyllä tuo sohvalla köllöttelykään hullumpaa ole.

Kyllä se vaan niin on, että kääpiöpinserin pää ja ihmisen polvitaive sopivat täydellisesti yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti