sunnuntai 2. elokuuta 2015

Pitsin Pori KV

Porin kansainvälinen näyttely on siitä kiva, että sinne on lyhyt matka, ja siellä on aina paljon tuttuja ja kavereita. Kahvikin on aina ollut vähintään kelvollista, ja parkkimaksu edullinen. Jostain kumman syystä minkäänlaista menestystä ei Porista olla koskaan Pitsin kanssa saatu, ja sama linja jatkui tänään.

Tuomarina oli serbialainen Nemanja Jovanovic, joka jakoi ERIä avokätisesti. Pitsikin sellaisen sai, mutta jäi harmillisesti kilpailuluokassa kolmanneksi. Tulos oli siis VAL ERI 3 SA, arvostelu tulee tässä (käänsin itse):

Erinomainen tyyppi. Oikein hieno pää. Hieman suuret korvat. Korrekti kaula ja ylälinja. Voisi olla edestä voimakkaammin kulmautunut. Hyvin kulmautunut takaa, mutta lanne hieman jyrkkä. Hieman lyhyet etuaskeleet.

Pitsi esiintyi kauniisti siihen nähden, että näyttelyremmi on viimeksi ollut kaulassa toukokuussa Harjavallan ryhmiksessä. Se taisi jopa vähän tykätä tästä tuomarista, vaikka pitkä, tumma mies olikin tummassa päällystakissa, ainakin Pitsi hypähti iloisesti nuolemaan kättä, kun tuomari sitä tarjosi.

Valokuvia en näyttelyssä huomannut ottaa, joku siellä kehänlaidalla kuvasi järkkärillä, katsotaan, jos kuvia johonkin myöhemmin ilmestyisi.




Meikäläisen nilkka alkaa olla jo aika hyvän tuntuinen, varmaankin viikonmittaisen Burana-kuurin ansiosta. Hallilla olen käynyt kerran, ja silloin en kyllä juossut metriäkään, lähinnä lähettelin koiria esteille, että niillä olisi edes jotain ajankulua ja puuhaa. Tykkäsivät kyllä kovasti, Pitsin pimeät putkikulmat vahvistuivat, ja Penni pujotteli ekaa kertaa ikinä aivan yksin kepit päästä päähän, jäin siis itse paikalleni seisomaan.

Huomenna aion jo mennä ihan oikeaa aksaa, toivotaan, että nilkka kestää! Vammasta huolestuneena tilasin jo hiukan joustavampipohjaiset kengätkin agia ajatellen, kun ne edullisesti satuin verkkokaupasta löytämään. Tulossa on siis Salomon Speedcross 3 -maastojuoksukengät, värissä Light Onyx/Dark Cloud, eli siniharmaat ne taisivat ainakin meikäläisen silmään olla. Kengät tulevat Saksasta, ja ovat täällä todennäköisesti alkavan viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti