perjantai 7. elokuuta 2015

Speedcrossit Saksanmaalta

Viikko sitten tilaamani Salomon Speedcrossit saapuivat eilen, jee! Ja varsin mallikkaasti saapuivatkin, siis suoraan kotiovelle toimitettuina, oikein kohtuullisessa toimitusajassa.

Väri näyttää todellisuudessa samalta kuin verkkokaupan kuvissakin, ja koko on juuri oikea. Pohjat ovat enemmän turkoosit kuin vaaleansiniset, vaikka tässä kuvassa aika sinisiltä näyttävätkin.

Ei ehkä ihan meikäläisen väri, mutta beggars ain't choosers!

Ongelmia ilmeni heti alkuunsa nauhojen pikalukituksen kanssa, enhän minä semmoiseen ole ennen törmännyt. Mukana tuli ohjeet, joista ei kyllä varsinaisesti ollut apua:
Niin mihin se työnnetään?
Onneksi on youtube, sieltä löytyi hommaan oikein ohjevideo. Enkä vissiin ole ainoa, jolla on asian kanssa ollut vaikeaa, koska kyseistä videota on katsottu melkein viisikymmentä tuhatta kertaa. Ja muutenkin, kandidaatintutkinto kun on jo  taskussa, vieläpä humanistiselta alalta, niin mitä meikäläiseltä nyt voikaan odottaa käytännön asioiden suhteen!

Kengät testasin tositoimissa tänään aamulla Pitsin kanssa, ja kyllä ne olivat ihan maineensa veroiset. Pito oli hyvä, ja kengät tuntuivat tukevilta. Jos jotain pitäisi moittia, niin kovin hengittävät nämä eivät kyllä ole, jalat hikosivat huomattavasti enemmän kuin nahkaisissa nappiksissa. Mutta nämä ilmeisesti hylkivät vettä, joten se varmaankin vaikuttaa tuohon hengittävyyteen.

Pitsi oli niin Pitsi taas, sen kanssa on vaan ihan mahtavaa tehdä tätä lajia <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti