sunnuntai 30. elokuuta 2015

Nollatili auki!

Jokainen agissa kisannut tietää, että joskus niitä nollia vaan tulee, ja joskus ei sitten millään. Pennin kanssa on lähiaikoina ollut tätä jälkimmäistä meininkiä, lähellä on käynyt, ja viimeksi tuli ya-nollakin, mutta ekaa SM-nollaa ensi vuoden kisoja varten ei vain ole tullut. Tänään se kuitenkin napsahti, ja nollatili on auki. :)

Kisat olivat Sastamalassa samassa paikassa kuin toukokuussakin, tällä kertaa tuomarina oli Sari Mikkilä.

A-rata alkoi hienosti, yllytin Penniä riehumaan lähdössä, ja lähtikin näpäkästi liikkeelle. Rata kulki hyvin kepeille asti, siellä töpeksin itse, olisi pitänyt joko antaa reilusti tilaa tai mennä ihan näyttämään se aloitus. Tein jotain siltä väliltä sillä seurauksella että Penni teki sisäänmenovirheen. Sen jälkeen testasin vähän puomin kontaktia irtoamalla hiukan tavallista enemmän, ei pitänyt, joten palautin sille ja sitten karautettiin suorinta reittiä maaliin.

B-radalla lähtö oli jälleen hyvä, tein itse pieniä rytmitysvirheitä alussa, mutta koira toimi niistä huolimatta hyvin. 8-hypyllä Pemu löi jalkansa taas rimaan ja vauhti tipahti hetkellisesti, mutta sain tsempattua sen liikkeelle. Tein yhden ei-suunnitellun persjätönkin, joka onnistui tosi hyvin, ja muutenkin rata oli hyvä ja sujuva. Tuloksena nolla, aika -3 ja jotain, sijoitus 7/21. Olin varsin tyytyväinen tähän, aikaakin jäi tällä kertaa ihan reilusti. Etenemä oli muistaakseni 3,81 m/s, eli ihan ok Pemulle.



Kisapäivä sujui rattoisasti hyvässä seurassa, ja vaikkei tällä kertaa palkinnoille asti päästykään, saatiin sentään kotiinviemisiksi rehti, paikallinen ruisleipä.






Penni ei nyt tällä kertaa saanut hampurilaista, mutta kyllä sen iltaruokakuppiin taisi yksi pekonisiivu sujahtaa. Kelpaa makustella sitä, viikon päästä voikin sitten tienata lisää piirinmestiksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti