maanantai 27. huhtikuuta 2015

Osaan ehkä sittenkin

Tänään tarjoutui tilaisuus ohjattuun treeniin Pitsin kanssa, enkä tietenkään voinut olla tarttumatta tilaisuuteen, vaikka Pitsi juuri eilen treenasikin. Vauhtia oli vielä tänäänkin vaikka muille jakaa, nyt onneksi löytyi vähän hallintaakin!

Tehtiin siis ihan rehellistä ratatreeniä, jossa oli monenlaista ohjausta, saksalaista, persjättöä, ja kahteen kohtaa melkein uusi tuttavuus, siis viskileikkaus. Ollaan me tätä joskus kokeiltu, joo, mutta aika vähälle on jäänyt, vaikka ihan kätevä ohjaus onkin. Etenkin tähän rataan se sopi kuin nenä päähän:





Sinisen reitin mukaan siis  teimme, sillä sai huomattavasti paremman linjan putkelle, kuin siivekkeen ympäri pyörittämällä olisi saanut. Lisäksi tässä pääsi ohjaaja liikkumaan mukavasti kohti putkea, ei tarvinnut himmailla! Pitsi palkattiin ensin pari kertaa ihan vaan oikeaan suuntaan hyppäämisestä, ja sehän hoksasi homman heti. Tärkeää oli ohjaajan sijainti ja liikesuunta, sekä ylimääräinen käskytys (mene mene, tms.), että koira uskaltaa hypätä "pitkäksi".

Pitsi oli kyllä todella näpsä ja nopea tänään, itsekin keskityin ohjaamiseen viime kertaa paremmin. Olen varmasti jankuttanut tätä ihan väsymiseen asti, mutta Pitsiä on äärettömän hieno ohjata, se kiitää kuin ajatus.


Meinasi unohtua, mutta onneksi muistin, että Penni täyttää tänään kuusi vuotta! Hän on juhlistanut merkkipäiväänsä lähinnä nukkumalla ja lenkkeilemällä, taidan paistaa sille vähän jauhelihaa juhlan kunniaksi! :)

Penni 3 kk iässä, sottapytty jo pienenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti