sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

EVO, en vaan osaa

Tai siis tänään en osannut, siis ohjata Pitsiä! Sillä oli jokin rakettivaihde päällä, meni ihan julmetunmoista vauhtia ja irtosi ties minne esteille. No, se ei olekaan pariin viikkoon päässyt agia tekemään, tämmöinen se aina yleensä onkin tauon jälkeen.

Hallissa oli ihan kiva rata, yritin kuvatakin videolle, mutta kännykä oli tehnyt tenän eikä siinä mitään videota ollut tallentuneena. Pääasiassa Pitsi meni superkivasti, mutta sinkoili vähän minne sattuu joissakin kohdissa, kun en osannut valita siihen vauhtiin sopivia ohjauksia. Poispäinkäännöllä se sinkosi ihan toiselle reunalle asti, persjätöllä pinkaisi suoraksi melkein seinää päin. Ne pätkät, jotka tänään onnistuivat, olivat kuitenkin niin hienoja, etten jaksa masentua noista räpellyksistä! On kyllä upea koira, vaikkei siitä mitään kisatykkiä ikinä tulisikaan, se kyllä opettaa ohjauksellisesti ihan jo treeneissäkin meikäläiselle valtavasti asioita.

Pennikin teki ihan vähäsen, siis niitä samoja pujotteluunmenoja, kuin viimeksi Reetan treenissä oli. Siis avo- ja umpikulmaa 90 asteen sisäänmenolla, ja vielä takaa leikaten. Pitäisi kyllä unohtaa omat asennevammat ("ei tää opi", "ei tää osaa", "ei tää pysty") Pennin kohdalla ja treenata vaan, kyllä se oikeasti osaa ja oppii ja tekee, kun vaan on motivaatio kohdallaan. Pitsi on opettanut mua tässä pujotteluasiassa, ja nyt pystyn oikeasti auttamaan Penniä pujottelussa, enkä vaan sähläämään ja häiritsemään.


Kuntoharjoittelusta sen verran, että tuo kahvakuula-ajatus on kyllä rehellisesti sanoen jäänyt ajatuksen asteelle, ja saa toistaiseksi jäädäkin. Hölkkäämässä olen käynyt tällä viikolla kahdesti, ensin tiistaina 6,6 km ja eilen 3,6 km, lisäksi olen treenannut agia kahdesti, eli ollut sangen reipas! Kahvakuulaan tartun heti kun kouluhommat helpottavat, vielä pitäisi pari viikkoa jaksaa puskea täysillä...

Ulkotreenejä odottelen kovasti, tänään paistoi aurinko vielä kun hallilta ysin jälkeen kotiin köröttelin, alkaa melkein tuntua kesältä jo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti