lauantai 2. toukokuuta 2015

Kännykän kätköistä & ohjaustekniikat

Löytyipäs sittenkin kännykän kätköistä yksi video Pitsi sekopäisistä treeneistä männäviikolla. Tosin tämä pätkä oli päivän viimeinen, ja kaikkein rauhallisin. Puomin alla ollut putki oli vähän kinkkinen kumpaankin suuntaan, jostain syystä Pitsi ei meinannut poimia tuota hyppyä kameraa kohti tultaessa oikein mitenkään.



Kevät alkaa vihdoin olla täällä, siitä on nautiskeltu lenkkeilemällä ja hengailemalla omalla takapihalla. Auringossa on päästy jo mukavasti yli 20 asteen lämpötiloihin, pinserit nauttivat!








Tänään pakenin leivontastressiä hallille, ja sain oivan ajatuksen; jospa yrittäisin tässä touko-kesäkuun aikana käydä kummankin koiran kanssa kaikki käytössä olevat ohjaustekniikat läpi ja hioa ne mahdollisimman hyviksi? Kovin usein ei tule samalle tekniikalle tehtyä järin montaa toistoa, pitäähän onnistumisista nyt palkata!

Pitsi aloitti siitä viskileikkauksesta, ja se toimi kohtalaisesti. Penni puolestaan teki pyöritystä, joka on joskus ollut sen bravuuri, mutta lähiaikoina tuntunut kisoissa vähän haparoivalta. Nyt sujui oikein mukavasti:

Tämän lisäksi Penni teki A-estettä varsin pätevästi. Piti kuvata myös Pitsiä, mutta kännykästä loppui muisti kesken, Pitsikin teki A-estettä ja pujottelun häiriöitä, jotka onnistuivat yli odotusten!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti