lauantai 26. syyskuuta 2015

Vihdoinkin video!

No vihdoinkin saadaan blogiin videotakin pitkästä aikaa, ja yksi kuvakin, olkaa hyvät:

Joko mää pääsen?
Penni oli siis tänään Reetan treeneissä Noormarkussa, ja kylläpäs meillä oli mukavaa! Rimat olivat matalahkot ja rata pitkä, hyvin päästiin 2 x 10 minuutissa se loppuun saakka, ja vielä kokonaisuutena läpikin.

Tässä hyvin ja huonosti menneitä asioita:

+ Vauhti oli hyvä! Penni oli oikein säpäkällä tuulella, ja pujottelikin tosi tehokkaasti. Se jopa haukkumalla komensi töpeksivää/hidastelevaa ohjaajaa, jippii!
+ Putki-puomi erottelu toimi kuten pitikin hienosti onnistuneen flipin ansiosta.
+ Liikuin itse rohkeasti, enkä nössöillyt.

- "Päällejuoksu" pujottelun päähän ei toiminut laisinkaan, Penni lähti heti perään tokavikasta välistä. Ratkaisin ongelman vaihtamalla puolen ennen keppejä.
- Puomin sivuirtoamisessa Pemu yritti poistua puomilta jo ennen kontaktialuetta, pitää korjata niillä pituusesteen "tolpilla" sitä taas.
- Kuskilla loppui kunto! Videonkin lopussa näkyy, miten tossu alkaa painaa jo niin paljon, että loppusuora menee hölkkäämiseksi.



Oli kyllä hauskaa treenata ohjatusti Pennin kanssa pitkästä aikaa, se sai kehuja vauhdista ja tehokkuudesta, ja siitäkin, että luki rataa yllättävän itsenäisesti silloin, kun ohjeistus oli vähän turhan vähäistä, köh köh. Ja Pennihän suorastaan loisti onnesta, kerrankin jakamatonta huomiota ja niin paljon agia kuin jaksaa mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti