sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Pikainen päivitys

Tällä viikolla alkoi meikäläisen syyslukukausi, siis lajinsa viimeinen, joten en ole oikein ehtinyt lenkkeilyn lisäksi koiraharrastella, enkä ainakaan väsäillä mitään videoita.

Torstaina kävin koirien kanssa hallilla, Pitsi teki rataa, Penni pujottelua ja puomia. Penni haki hienosti sisään pujotteluun vähän haastavalla tavalla, Pitsi oli kaikinpuolin näpsäkkä otus. Kummallakin oli ongelmaa tehdä pujottelua loppuun saakka, koska se osoitti seinää kohti ja rata vaati sivuirtoamista. Palkkaamalla homma saatiin kuitenkin toimimaan, en tiedä oliko osansa myös hallin huonolla valaistuksella, vain 4 lositeputkivaloa on toiminnassa.

Perjantaina käväistiin pitkästä aikaa Yyterissä koirarannalla, ja kyllä oli muuten ihanaa! Aurinko paistoi niin että oli melkein 20 astetta lämmintä, eikä edes tuullut melkein yhtään. Oikein kesäisessä säässä saatiin siis kirmailla.

Sunnuntaina Pitsi aloitti syyskauden oman seuran ohjatuissa treeneissä, ja hyvin aloittikin. Ei ottanut häiriötä mistään, vaan mennä viipotti iloiseen tapaansa. Rata oli tietenkin jo tuttu torstailta, mutta nyt päästiin sitten fiilistelemään, kun kerran reitit olivat jo tutut. Kävin treeniä ennen kerrankin vähän pitemmän lenkin, kun kerran oli vähän isompi ryhmä, ja löysin ihan kivan reitinkin, n. 45 minuuttia siinä taisi kiertäessä mennä.

Olen kovasti yrittänyt suunnitella kisakalenteria, mutta se tuntuu vähän hankalalta. Ehkä siksi, että nyt olisi niin paljon kaikkea tarjolla, eikä ihan joka paikkaan tietenkään voi mennä. Rotumestiksiin nt Pennin ilmoitin kuitenkin, ettei pääse unohtumaan. Onneksi hallikausi on pitkä, pääsee Pemu keinonurmelle ja Pitsikin taas kisailun makuun.

Pennille varasin hierojan ensi torstaiksi, se on nyt kaksissa kisoissa hypännyt vähän huonosti paikoitellen, ts. tavallista huonommin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti