maanantai 21. syyskuuta 2015

Halli-iltoja

Lauantai-ilta vierähtää kivasti hallilla, ja niin muuten sunnuntai-iltakin. Lauantaina oli tarkoitus tehdä vähän Pennin kanssa, sunnuntaina oli Pitsin ohjatut treenit, jotka kestävät niin myöhään, etten viitsi jäädä niiden jälkeen enää Pennin kanssa häärimään.

Pemu teki lauantaina kevyesti matalilla rimoilla, lähinnä mielenvirkistykseksi. Radan alussa oli pussi heti tokana esteenä, ja sen sisäänmenolle olikin hyvä harjoitella vedätystä. Penni oli kaikinpuolin säpäkkä ja varsin onnellinen päästessään radalle, pidin pätkät lyhyinä ja palkkaamiset tiheinä. Pujottelulle harjoiteltiin myös vedättämistä, tein valsseja pujottelun loppuun ja avustaja palkkasi.

Olisi kyllä kiva saada Penni pujottelemaan kisatilanteessa samalla tavalla, kuin treeneissäkin. Mitenköhän sekin sitten onnistuisi? Kisoissa se ei oikein ime pujotteluun, ja pujotteluvauhti on tosi hidas. Pitäisi ehkä käydä epiksissä sen kanssa, niin että voisi palkata pujottelusta? No, virallisiin kisoihin ainakin mennään nyt sitten 4.10. Maalahteen, till Malax, ska man säga.


Pitsi teki ohjatuissa treeneissä ihan rataa, ja saatiin hyviä vinkkejä ohjausten valintaan. Meikäläisellä on siis välillä tapana tupeksia koiran tiellä, tai valita muuten vaan sellaisia ohjauksia, jotka syövät Pitsiltä vauhtia. Esim. puolivalssi osoittautui sangen hyödlliseksi ohjaukseksi, olen sen aiemmin toki osannut, mutta käyttänyt aika vähän. Pitsi toimi varsin mukavasti, teki jopa vippauksen tippaakaan epäröimättä, vaikka sitä on sen kanssa harjoiteltu kokonaista kaksi kertaa, viimeksi yli vuosi sitten!

Treeneissä on kyllä ollut kiva käydä, ja nyt löysin taas uuden, hyvän lenkkireitinkin. Heijastinliiviä sai kyllä päälleen pukea jäähdyttelylenkille, sen verran alkaa olla pimeää jo!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti