lauantai 19. syyskuuta 2015

Oheistouhuja taas

Penni kävi torstaina hierojalla, ja epäilykseni osui oikeaan, sillä on lihasjumia oikeassa lavassa. Jumia saatiin aika hyvin auki, täytyy kiinnittää huomiota sen kanssa lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn vähän enemmän. Tarvittaessa tietenkin hierotaan uudelleen.

Ennen hierojaa Penni poikkesi myös Pressanpuiston koirapuistossa asioitaan tekemässä, eikä oikein tykännyt. Maa oli märkää, ja kaikkialla taisi haista pisu. Ihmekös tuo, kun nokkaansa nyrpisteli.



Koirien sapuskavarastot on nyt päivitetty, Pitsi sai ruokansa paikallisesta liikkeestä ja Penni Zooplussalta, sieltä tilasin myös Fortan Dental Care -litkua. Se on nestettä, jonka olisi tarkoitus koiran hampaisiin siveltynä poistaa ja ehkäistä hammaskiveä. Täytyy ottaa oikein kuvasarja hampaista, että huomaa eron, mikäli tuosta nyt jotain hyötyä on. En ihan 100% vakuuttunut tuosta tökötistä vielä ole, mutta kun käyttäjäarviot olivat positiivisia ja hinta alhainen, niin ajattelin kokeilla.




Lisäksi yritän nyt kasvattaa Penniin lisää karvaa lisäravinteilla, saa nähdä miten käy. Suunnitelmissa on antaa sille merilevää sekä biotiinivalmistetta, joka sisältää myös sinkkiä. Jahka sellaista jostain kaupasta löydän! Voi olla, että karvaa ei enempää koiraan ilmesty, mutta mielestäni kannattaa ainakin yrittää, se on aina ollut vähän ohutkarvainen, mutta mennyt huonommaksi sterkkauksen jälkeen.


Olen miettinyt, pitäisikö taas kirjoittaa jokin aiheen vierestä -postaus, liittyen siis agilityyn tai koiraharrastamiseen yleisellä tasolla. Aiheitakin pyörii mielessä, saa nähdä, koska ehdin ryhtyä tuumasta toimeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti