torstai 31. heinäkuuta 2014

Pitsi juoksee, Penni kerää virtaa

Pitsi piruvie aloitti sunnuntaina (27.7.) juoksun, eikä siis pääsekään kisailemaan mihinkään niistä kivoista iltakisoista, mitä olin sille katsellut. Harmi. No, se pääsee sitten elokuun lopulla Raumalle taasen, siellähän kulki mukavasti heinäkuussakin, eikä ole ainakaan pitkä matka. Valitsin siis oikein, kun ilmoitin ylihuomisiin kotikisoihin Pennin.

Penni kävi sunnuntaina hallilla vähän treenimässä, mutta onkin muuten viettänyt lomaa pelkän lenkkeilyn merkeissä. Se siis kerää virtaa lauantain kisoja varten. Saa nähdä, kuinka paljon virtaa on ohjaajassa, kun on puoli kahdeksasta asti aamulla ollut kisatalkoissa ennen omia startteja, no, sen näkee sitten...

Helteiden vuoksi kaikki liikunta on suoritettu myöhään iltayöstä, ja sekös koirille sopii, ovat käytännössä näkymättömiä ilta yhdeksään asti. Sen jälkeen alkaakin sitten sellainen riehuminen, että oksat pois...

On muuten valehtelematta 20 vuotta vanha lelu, vielä vaan kestää!





Pitsi pääsee elokuun lopulla paitsi kisoihin, myös ohjattuun treeniin, jee! Eikä ihan mihin tahansa treeniin, vaan Elina Jänesniemen yksärinpuolikkaalle Kaarinaan. Tätä odotamme lievästi sanoen innolla! Toinen syksyn kohokohta tulee olemaan A'dreams kennelpäivät syyskuun alussa Sysmässä, sinne matkaamme viettämään viikonloppua samanhenkisessä ja -sukuisessa seurassa. Ohjelmassa on ilmeisesti kaikenlaista jännää, uusia lajeja ja runsaasti hyvää seuraa! :)

Niin juu, se myöhäisillan valokuvaussessio. Nyt on Pitsistä kelpo kuva paitsi kisakirjan kanteen, myös Snautseri-pinseri-lehteen luokkanousuilmoitukseen:

Kuva: Susanna Nieminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti