tiistai 15. heinäkuuta 2014

Keinonurmen koeajot

Sunnuntaina asennettiin seuran treenihalliin uusvanha, siis käytettynä ostettu, kumirouhetäytteinen keinonurmi. Homma oli hikistä, mutta talkoissa oli kivaa, ja viidessä tunnissa urakka oli valmis.

Tänään päästiin sitä nurmea myös kokeilemaan omatoimitreenin muodossa, ja oli se kyllä hyvä! Matto on peräisin Lempäälän SporDogParkista, ja siitä olen tykännyt kyllä ennenkin kovasti. Pohjanvaihdoksen lisäksi oli hallia suorastaan sisustettu, niin hyvältä estevarastot peittävä jättimäinen pressu näytti peräseinällä. Yleisilme siistiytyi ainakin 200%!

Pressu vielä puuttuu vasemmalta seinältä tässä kuvassa.

Tänään tehtiin siis vähän viimeistelytreeniä lauantaita varten, Pitsi kiskaisee silloin kolme virallista starttia Raumalla (A+A+H). Kaikki sujui kivasti, rata oli kyllä ykkösluokkaa hiukan haastavampi, mutta teknisiä ongelmia ei onneksi ollut. Ohjauksessa olisi kyllä ollut skarpattavaa, putki-kontakti-erottelu ei näemmä ole aivan parhaalla tolalla!

Mutta A oli hyvä, pujottelu oli hyvä (myös poispäinkäännöllä joka kerta oikein sisään!), keinu oli hyvä ja puomikin aika hyvä. Renkaalla ei ongelmia, okserilta tuli kerran rima alas.

Pennikin oli liekeissä taasen, ja nakutti tasaiseen tahtiin rataa ihan kelvolllisesti. Itse sähläsin ihmisnuolen kanssa, mutta no, ei ollut koiran vika. Se ei tehnyt poispäinkäännöllä sitä pujottelua, vaan törkkäyksellä, se oli sille parempi ohjausvalinta, ja paljon varmempi myös.


Palkkauksessa olen nyt parina kertana käyttänyt tälläistä pikku hamsteria, jonka lapsi on muutaman välikäden kautta saanut Japanin-tuliaisena.

Hamster á la nami.





Härskillä pikku hamsterilla on peräpäässään juurikin makupalan mentävä aukko, ja namulla täytettyä jyrsijää heittämällä saa kyllä kummankin koiran onnesta soikeaksi. Sorminukkehan tämä siis oikeasti on, vaikka vähän surkuhupaisalta näyttääkin. Kaikkea ne japsit keksiikin.



Lauantaille toivomme tarkkuutta ja tekniikkaa, sekä hyvää säätä, en lainkaan laittaisi vastaan, jos yksi aginollakin sieltä tilille kilahtaisi. Se tietäisi menolippua kakkosiin, ja hiukan haastavampia ratoja jatkossa. No, toivossa on hyvä elää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti