tiistai 17. kesäkuuta 2014

Yllätystreenit x 2

Tänään päästiin pitkästä aikaa ohjattuihin treeneihin, ja sekös oli mukavaa! Kyseessä oli siis Reetan treeni Harjavallassa ulkokentällä, ostin peruutuspaikan Pitsille, ja sain vielä toisen samaan ryhmään lahjoituksena Pennille. Mainio tuuri siis, edellisistä ohjatuista treeneistä onkin vierähtänyt jo 1½ kuukautta, Pennillä useampi kuukausi.

Radassa oli 24 estettä, ja lyhyiden itse keksittyjen harjoitusten jälkeen se tuntui valtavan pitkältä! Kyseessä oli hyppäri, jossa tehtiin kepit kahdesti, ja muuten sitten monenlaista ohjauskuviota.

Pitsi luki hienosti ja tottelevaisesti kaikki ohjaukset, kuten kuuluukin. Takaakierto-päällejuoksun sijaan testasin yhteen kohtaan pakkovalssia ja persjättöä, ja sehän tuntui mainiolta ratkaisulta, paremmalta, kuin kuin pakkovalssijaakotus, josta minun on yleensä aina vaikea päästä rivakasti liikkeelle. Radan keskivaiheilla tehtiin flippi, joka on meille vielä hiukan vieras asia, etenkin nyt kun se oli osa useamman ohjauksen sarjaa, ja sen jälkeen piti vielä ehtiä persjättöönkin. Tämä onnistui kuitenkin hienosti, harmi vaan, ettei yksikään onnistuminen tarttunut videolle asti. Loppua kohti Pitsin vauhti hiipui reilusti, en oikein tiedä miksi! Ihan terve se on, ja fyssarilla käynyt, eikä keli ollut missään nimessä kuuma, päin vastoin. Pitää vähän tarkkailla sitä, toisaalta onhan se vielä ulkokentällä kovin kokematon, ja treenipätkäkin oli ajallisesti melko pitkä.

Penni treenasi samaa rataa, ja olin varsin liekeissä! Se meni samoilla ohjauksilla kuin Pitsikin, sikaili hiukan pujottelussa tosin, mutta muuten oli oikein näppärä pieni otus. Kyllä se varmaankin vielä pääsee vähän kisailemaan, ehkä kotikisoihin elokuussa? Kehuja saatiin kummankin koiran kanssa onnistuneista persjätöistä, ja on niitä kyllä harjoiteltukin! Kiva tietää, että harjoitus on tuottanut tulosta.




Oli se vaan kivaa pitkästä aikaa, toivottavasti päästään pian uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti