tiistai 19. marraskuuta 2013

Perhepotretti ja treeniasiaa

Tässä siis Jyväskylässä otettu potretti pinsiöperheestä:



Kuvassa siis vasemmalta oikealle ADB Karma ja omistajansa Linda, ADB Keelia ja omistajansa Sanna, Pitsi ja minä, siskosten emä ADB Candida ja varahandleri Marika, sekä reunimmaisena pentueen isä Semper Ante Kind of Magic ja omistajansa Hannaleena. Varsin näyttävä rivistö, vaikka itse sanonkin! Kuvasta puuttuvat sisarusparven jäsenet ADB Ksenia, ADB Kojak sekä Venäjällä asusteleva, siellä hienosti menestynyt ADB Karat.


Näyttelehtimisen vastapainoksi eilen treenattiin agia, Pitsi sai oppia kaksi uutta ohjaustakin, nimittäin viskileikkauksen ja "raipatuksen," joka siis oli siis kehitelty eilistä rataa varten. Kumpikin sujui koiralta hienosti, itsellä oli vähän vaikeuksia raipatuksen linjan kanssa, mutta eiköhän se siitä. Viskileikkausta pitää vielä harjoitella, uskoisin, että riittävän sujuvaksi ja nopeaksi harjoiteltuna siitä tulee meille oikein käytökelpoinen ohjaus.

Lisää harjoitusta Pitsi saakin lauantaina päästessään Elina Jänesniemen koulutukseen Äetsään. Jännittää jo hiukan, toivottavasti koira kulkee ja saadaan kaikki ilo ja oppi irti treenistä! Penni puolestaan menee sunnuntaina kisoihin Lempäälään, ja sitten vielä kisailee viimeistä kertaa tänä vuonna Seinäjoella itsenäisyyspäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti