maanantai 7. tammikuuta 2013

Treenailua ja talkoilua

Päästiin taas peräti hallille treenaamaan perjantaina, ja hauskaa oli! Vielä ei ollut koko rata käytössä suolauksen takia, mutta päästiin silti edes jotain tekemään. Kumpikin koira harjoitteli ennakoivaa valssia, Pitsi sen lisäksi keinua ja takaaleikkausta putkeen sekä tietty pujottelua. Penni teki kontakteja ja pujottelua.

Kuvasin meidän touhuja videolle, tarkoitus oli Pitsiä kuvata enemmänkin, sillä kun oli perjantaina 1-vuotissynttärit. Valitettavasti kamerasta simahti akku, mutta saatiin nyt jotain sentään kerättyä talteenkin:


Videolta huomasin, että ohjaan Pitsiä ihan typerästi! Tai siis ohjaan tuon ennakoivan valssin Pennin kanssa ihan hyvin, mutta Pitsin kanssa olen myöhässä. Miksi? Pitääkö sitä muka odotella? Ei vauhdista päätellen ainakaan! Sen kanssa taisin vain kerran ehtiä tuon suoran putken jälkeiseen takaakiertoon, ei vaan riitä itsellä juoksuvauhti, eikä se jää odottelemaan, kuten Penni. Takaaleikkaus ei ehkä ole järkevin vaihtoehto tokalle putkelle, mutta jossain kohtaa sitäkin piti päästä harjoittelemaan. Ei ollut ongelma Pitsille.

Keinu sujui kummallakin koiralla ihan mukavasti, taitotaso huomioonottaen, ja Penni oli A:lla taas ihan loistava. Puojttelun Pemu teki virheittä, jeejee. Pitsin pujottelussa päästiin siirtymään yksi vaihe eteenpäin, siis lisättiin mukaan toinen keppipari. Eihän se koira tietenkään vielä varsinaisesti pujottele  siellä kepeillä, vaan juoksee enemmänkin suoraan niiden välissä, mutta Garretin dvd:n oppeja on noudatettu huolellisesti. Taas oli kiva huomata, että lelupalkka oikeasti toimi Pitsillä tässä pujotteluharjoituksessa, helpottaa hommaa kummasti! Tähän asti tuo pujotteluprojekti on sujunut oikein hyvin ja ongelmitta, mielenkiinnolla katson miten homma etenee.

Loppiaisena talkoilin kotikisoissa, ja kivaa oli! Etenkin kun sain merkitä seurakavereiden ja muiden tuttujen kisakirjoihin niin monta LUVAa ja SERTiäkin, jee! Olin oikein tyytyväinen työtehtävääni kisojen toimistossa, siis lämpimässä asuntovaunussa, eipähän tarvinut kärvistellä pakkasesssa.

Pitsin täytettyä vuoden heräsin siihen, että se tosiaan jo vuoden vanha, ja syö reppana edelleen penturuokaa! Olen siis pikkuhiljaa siirtänyt sitä pentunappulastaan samaan Belcando-nappulaan kuin Pennillä, ja iltaisin antanut pelkkää NEUta. Eilen ostin eräältä barffaamisen lopettaneelta bokserinomistajalta kuutisen kiloa kalkkunaa ja sika-nautaa, tulossa on kuulemma vielä lisääkin, kun vain toisesta pakastimestaan ehtii hakemaan. Pinsut maiskuttivat raakaa kalkkunaa silmät mielihyvästä ymmyrkäisinä, taisi lisäprotsku kelvata neideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti