lauantai 12. tammikuuta 2013

Penni ja pöksyt

Niinpäs se sitten aloitti juoksun, nimittäin Pennonen. Pallittoman uroksen seura perjantaina ilmeisesti innosti sen verran, että tänään alkoi juoksu, ja kun sohvapeitteet olivat vaatehuoneessa ja vauva jo nukkumassa (vaatehuoneeseen pääsee vain vauvan huoneen läpi), piti Pemulle laittaa pöksyt.

 PMS-vaiheessa Pemu on tunnetusti niin rasittava, että sen voisi vaikka kuristaa, mutta juoksun alkaessa se haluaa lähinnä istua sylissä tai nukkua sohvalla. Parin päivän päästä se on taas oma itsensä, ja luulenkin että se pääsee Pitsin tilalle seuran treeneihin keskiviikkona. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että Pitsku pääsee kurssille maanantaina, saa nähdä mitä siitäkin tulee...

Kisoihin kovasti teki mieli ATT:lle 27. päivä, mutta ei ilmeisesti tarvitse lähteä. Helmikuun alkupuolella ollaan taas back in business, jospa sitten päästäisiin kisailemaan! Tässä välissä voidaan vaikka hinkata sitä pujottelua verkoilla, ja toivon mukaan tehdä puomia, jos joku sen hallille sattuu rakentamaan. Treenitaukoakin toki voisi pitää juoksujen ajan, mutta juurihan me ollaan kuukauden tauolta palattu, ja tämä nyt sattuu toimimaan juoksuisena ihan normaalisti kuten muutenkin, paria ensimmäistä vuotopäivää lukuun ottamatta. Enemmän se varmaan masentuisi, jos ei mihinkään pääsisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti