lauantai 28. joulukuuta 2013

Sikaepikset

Pitsi käväisi tänään Panelian Sika-areenalla epiksissä, ja oli aivan mainio. Vauhtia piisasi, meininki oli iloinen, ja kontaktit pelittivät kuten pitikin. Meillä oli niin kivaa radalla!

Olisin halunnut ilmoittaa sen 1lkaan ja avoimeen, mutta iltamenoista johtuen menimme mölliradan ja 1lkan. Möllirata oli oikein kiva ja tasoltaan sopiva, parissa kohdassa piti vähän kääntää, mutta pääasiassa sai lasketella menemään ilman sen kummempia murheita. Tämä rata sujui viittä vaille täydellisesti, tokavikalla esteellä hukkasin koiran hetkeksi ja aikaa hieman tuhlaantui, mutta nollilla mentiin maaliin. Etenemä oli rapeat 5,33 m/s. Palkinnoille ei kuitenkaan päästy, sen verran kauan siinä loppusuoralla pyörittiin.

1lkan rata oli mukava sekin, alussa olin itse myöhässä ja siksi radan eka puolikas ei ollut ihan ihanteellinen. Muuten selvittiin tästäkin virheittä, mutta pujotteluun päästiin vasta tokalla yrityksellä. Sinne piti mennä lähes suorasta putkesta tosi kovasta vauhdista, eikä oma hätiköintini ainakaan auttanut koiraa löytämään oikeaa aloitusta. Vauhti oli taas mukava, kyllä siinä saa töppöstä laittaa toisen eteen, jos meinaa Pitsin vauhdissa pysyä!

Lähtölistatkin tulivat, siis loppiaiskisoihin, joissa Pitsu aloittaa virallisen kisauransa. Samana päivänä toisella puolen Suomea starttaa muuten virallisiin myös Pitsin siskolikka Cara (ADB Karma). Peukut on pystyssä ja sormet ristissä, nollat kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti