sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kolmijalkaisen pinserin varjossa

Eipä lähdetty Tampereelle kisailemaan, ainakaan tällä kertaa. Penni ontui perjantain ja lauantain, sunnuntaina koki ihmeparantumisen ja lakkasi ontumasta. Valitettavasti ihmeparantuminen tapahtui sen verran myöhään, että kisat oli jo käyty. No, kisoja tulee uusia, ja koira toivottavasti on nyt kunnossa. Se siitä. Jos ontuminen on tosiaan ohi, voisimme suunnata Tampereelle iltakisoihin 17.7., mikäli lapsenvahti järjestyy, ja kaikki muutkin palaset loksahtelevat paikoilleen. Loppukuusta onkin sitten Agipitsi Raumalla, jippiaijee!

Pitsi on lenkkeillyt ahkerasti myös fillarin kanssa, ja työ alkaa tuottaa tulosta; se ei ole enää ihan niin pampula, kuin vielä kuukausi sitten. Lihasmassaakin on jonkin verran, mutta aika kaitaleelta se kyllä näyttää, siis Pennin rinnalla. Tosin kaikki on suhteellista, ja Penni tietenkin nartuksi aikamoinen muskelimanne. Pujottelua pitäisi päästä treenaamaan täysimittaisena, mutta missä ihmeen välissä?

Lauantaina suunnataan näyttelyyn, tällä kertaa Seinäjoelle. Matkaan pakataan Pitsin lisäksi naapurin bokseri omistajineen, joten reissusta tulee varmasti ratkiriemukas. Ei ainakaan tarvitse yksin körötellä, ja onpahan Pitsillä kunnon bodyguard mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti