sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Mahtava pikku pakkaus

Sellainen on kuulemma tuo meidän Pitsi, siis mätsärituomareiden mielestä! Tänään käytiin Paneliassa RKS:n järkkäämässä mätsärissä, siis oikein sopivan ahtaissa halliolosuhteissa. Lähdin reissuun sillä mielellä, että tiivis tunnelma on hyvää harjoitusta Pitsulle Tallinnan-reissua varten, ja palasin yllättäen muutamaa tuntia myöhemmin kauhean palkintokasan kanssa.

Koiria osallistui skabaan ehkä kuutisenkymmentä, pienissä aikuisissa niitä oli 18 kpl. Pitsi oli sangen iloinen ja pirtsakka, esiintyi mainiosti sekä pöydällä että muualla, ja sai punaisen. Yllätyksekseni se vieläpä sijoittui punaisten ekaksi, ja pääsi siis BIS-kehään. Siellä se poimittiin neljän parhaan joukkoon, ja kas kummaa, tuomareiden mielestä päivän pätevin oli meidän Pitsi! Nehän kehuivat sitä niin vuolaasti, että alkoi melkein nolottaa, ei se nyt ihan niin hyväkäytöksinen kyllä oikeasti ole. Erityisen viehättävää oli kuulemma ollut Pitsin vilkas ja pomppuisa olemus, kun se sitten siitä huolimatta malttoi kuitenkin seistä ja juosta asiallisesti, kun sitä siltä pyydettiin. Asiallisesti se kyllä esiintyikin, ja ennen kaikkea iloisesti.

  

Palkintoja tuli tosiaan ovista ja ikkunoista, oli pokaalia, lasilautasta, ruusuketta, herkkuja, leluja, Iittalan viinilaseja ja jopa hierontalahjakortti handlerille. Raumalaiset laittoivat kyllä parastaan palkintojen suhteen! Eikä kyllä muutenkaan ollut tapahtumassa valittamista, järjestelyt pelasivat ja homma toimi kuten pitikin. Ja kahvikin oli aika hyvää.

Agipuolella Pitsi on keskittynyt pujotteluun, ja on edennyt rivakasti vaiheeseen 6. Siis nyt sillä on 4 keppiä, mutta ne ovat vielä hyvin loivasti vinottain. Penni kävi viime sunnuntaina kotihallilla kilpailuharjoituksessa tekemässä nollan kakkosluokan tasoisella agiradalla. Se kulki kyllä hyvin, juuri kuten ohjasinkin, ja pujotteli hyvin. Itsellekin teki hyvää pieni kisatilanteen simulointi, seuraavan viralliset skabat ovat Pemulla luvassa viikon päästä Lempäälässä.


 Koko kevättalven odoteltuun Tallinnan-reissuun on enää kaksi viikkoa, vähän alkaa jo jännittääkin! Kyseessä on siis kaikkien rotujen näyttely Saku Suurhallissa, luvassa on pari laivamatkaa ja kaksi yötä hotellissa. Tuomareista ei ole mitään hajua, että mistä tykkäävät, sinänsä siis riskaabeli reissu, mutta eipä tuo porukalla reissattuna tule valtavan tyyriiksi. Eikä niitä palkintoja etukäteen jaeta, vaikka tuomarit tuttuja olisivatkin. Matkan hankalin osuus ei suinkaan ole Tallinnaan kampeaminen, vaan matkustaminen täältä Porista Helsingin satamaan. Linja-auto on vahva ehdokas, matka kestääkin vain reilut neljä tuntia...

2 kommenttia:

  1. Olekkonää ny iha varma et se hierontalahja kortti oli emännälle? Oliks se movewellii?

    VastaaPoista
  2. Olen ihan varma, ei se ollut Movewelliin vaan Relaxenteriin. :D Ja annoin sen enemmän tarvitsevalle, kun ite ei oo moiselle tarvetta ollut.

    VastaaPoista