tiistai 18. joulukuuta 2012

Kotimöhnäystä

Lähipäivinä ollaan enimmäkseen möhnätty kotona, kävin nimittäin silmien laserleikkauksessa viime torstaina, ja näkö palailee pikkuhiljaa. Urheileminen on kielletty viikon verran, tänään tosin uskaltauduin ekan kerran pienelle lenkille hämärässä suojalasit päässä. Mahtoi olla näky!

Kotonakin voi puuhailla kaikenlaista nyt kun oma olotila sen sallii, ja eilen jatkettiinkin Pitsin 2x2-pujotteluprojektia. Olen tehnyt samat harjoitteet myös Pennin kanssa ihan vaan huvin vuoksi, tuskin se sille huonoa tekee. Pitsi haltsaa nyt kaksi ekaa keppiä, siis helpot sisäänmenot, käännettynä loivaan kulmaan. Isoin ilonaihe eilisessä oli se, että Pitsu palkkautui lelulla ihan tosta vaan, ja näytti melkein siltä, että homma oli sille mielekkäämpää lelu- kuin namipalkalla! Kovasti jo hinkuisin hallille treenamaan kumpaakin koiraa, mutten vielä uskalla näkökyvyn puolesta ajaa autoa.

Suunnitelmia ensi vuodelle olen jo hiukan yrittänyt tehdä, näillä näkymin Lahden ryhmis jää Pitsiltä välistä, mutta Turku KV kutsuu sitten tammikuun 20. päivä. Muitakin mielenkiintoisia näyttelysuunnitelmia on jo lyöty lukkoon, niistä sitten lisää lähempänä! Penni pääsee ehkä kisaamaan ATT:lle tammikuun lopussa ja muistaakseni Lempäälään helmikuussa, riippuu vähän pakkasistakin pääseekö sen kanssa ollenkaan treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti