lauantai 10. maaliskuuta 2012

Uusi koira, uusi blogi

Tervetuloa Pennin & Pitsin uudenkarhean blogin lukijakuntaan!

Koiramäärän kasvaessa yhdellä päätin perustaa uuden blogin, jossa seurataan siis säännöllisen epäsäännöllisesti sekä Pennin että Pitsin edesottamuksia.

Pennin kohdalla pyrin blogissa pitämään kirjaa agilityharrastuksen edistymisestä sekä harjoituksissa kohdatuista onnistumisista ja haasteista. Molempia on saatu ainakin tähän mennessä kokea, ja samaa, pinserimäisen pinkeää rataa saamme toivottavasti jatkaa tulevaisuudessakin. Blogi toimikoon harjoitus- ja kisapäiväkirjana, jota selaamalla voin ehkä jopa oppia jotain touhuistamme.

Pitsillä ikää on vasta 9½ viikkoa, joten sen kohdalla täytyy pitäytyä näissä ei-kilpailullisissa saavutuksissa ja tavoitteissa, kuten pöytätreenissä, sisäsiisteydessä ja yleisessä koiraksi kasvamisessa. Naksutin on jo Pitsille tuttu, ja Koirakoulu Hirveen Harmikoiran pentukurssillakin on jo ehditty käydä yhden kerran, joten pikkupinserin opintie on mukavasti alullaan. Pitsin sopeutuminen meille on käynyt yllättävän helposti, ja Pennikin on ottanut sen vastaan varsin hyvin; painiminen, pusuttelu ja päiväunet hoituvat heiltä yhteistuumin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti