sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Mainio mätsäri!

Seuramme järjestämä mätsäri sujui yli odotusten! Osanottajia tuli peräti 150 kpl, ja siitä huolimatta koko homma oli iltayhdeksään mennessä ohi, kun kehät olivat alkaneet kuudelta. Tässä oleellisimmat havainnot siitä, mikä meni hyvin ja missä vielä olisi voinut parantaa:

+ Ilmoittautumispisteitä järkkäsimme yhteensä 5 kappaletta, jokaiselle kisalle omansa, paitsi vetskut ja lapsi + lelukoira olivat samassa. Tämä teki ilmoittautumisesta nopeaa ja sujuvaa.

+ Parkkiinohjaus oli ihan must, autoja saapui yli 100 kpl, eivät mitenkään olisi mahtuneet ilman huolellista suunnittelua ja päteviä ohjaajia.

+ Kannatti aloittaa kaikki kehät yhtä aikaa. Homma saatiin vietyä ripeästi ohi.

+ Mainostus oli vähintään riittävää, tietoa saatiin levitettyä monella tapaa.

+ Hinnoittelu osui mielestäni ihan nappiin, me oltiin aikalailla keskihintainen mätsäri.

- Äänentoistolaitteisto olisi ollut kiva, megafonista oli patterit loppu eikä ehditty ostaa uusia.

- Puffetin vohvelit alkoivat mennä kaupaksi vasta ihan loppuvaiheessa, vaikka muuten puffetti myi hyvin. Olisi pitänyt saada mainostettua niitä enemmän!

- Ensi kerralla järjestämisvastuuta osataan jakaa paremmin, nyt esim seuran palkintovastaavalle osui mielestäni vähän kohtuuttoman paljon hommia, vaikka häntä kävinkin auttelemassa.

Talkooporukka oli taas kerran todella tehokasta ja osaavaa, on ilo järkätä kaikenlaista, kun on niin mahtava porukka jolla sitä hommaa voi tehdä!

P.s. Ilmoitin Pennin ensi sunnuntaiksi Vaasaan kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti