perjantai 17. kesäkuuta 2016

SM-karkelot kutsuvat!

Tänään on se päivä, kun Team Pöysti & pinserit kurvaavat kohti agin SM-kisoja. Tätä varten on nollia kerätty ja kisoja kierretty, nyt päästään nauttimaan arvokisatunnelmasta! Kaikki ilo on otettava irti, koska mikäli SAGI päättää kiristää kisojen pääsykriteerejä tulevaisuudessa, ei meillä sinne enää ole asiaa. Seitsemän nollaa sisältäen tuplan (tai vielä kaksikin) on meille ihan asiallinen ja mahdollinen pääsyvaatimus, voittonollat ym. taasen eivät.

Kisat käydään Lahden Nastolassa, yöpymiset suoritamme Cumulus Lahdessa. Penni kisaa lauantaina joukkuekisassa West Coast Agility Teamin joukkueessa numerolla 209/3 ja sunnuntaina yksilökisassa koko roskan kolmanneksi viimeisenä numerolla 278. Siinä sitten iloisena odottelen koko päivän rataantutustumista, joka alkaa klo 14:30.

Tavoitteet? No, jätetään ne mitalit nyt muille, ja otetaan tavoitteeksi ratavirheettömät suoritukset kummaltakin radalta. Jos ihanneajat ovat samaa tasoa kuin viime vuonna (4,2 m/s), ei meillä taida olla jakoa aikavirheettömiin nolliin saati finaalipaikkaan. Parhaamme kuitenkin lähdetään tekemään, toivotaan nyt, ettei ihan kaatamalla sada!

Fiiliskuva vuodelta 2015, tunnelmat karsintaradan jälkeen olivat onnelliset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti