perjantai 26. syyskuuta 2014

Kisakalenterissa on merkintöjä!

Pitkästä aikaa meidän kisakalenterissa on merkintöjä, ja oon siitä enemmän kuin iloinen! Treenaaminen on hauskaa ja aina tarpeen, mutta kisoissa se osaaminen sitten punnitaan, ja sieltä ne parhaat kotiläksyt saa. Jos treeneissä koira vilahtaa väärään putkeen, se ei niin haittaa kun aina voi ottaa uudestaan, mutta kisojen jälkeen minä ainakin soimaan itseäni vielä pitkään, jos oma hiturointi on hyllyn aiheuttanut. Tai ohjausvirhe, tai radanlukuvirhe.

Kalenterissa on nyt siis seuraavat merkinnät:
27.9. Lempäälä, Pitsi tempaisee kolme agirataa.
5.10. Jyväskylä, rotumestaruudet, kummallekin koiralle 2 starttia.
12.10. Kotikisat, Pitsi saa juosta kaikki kakkosen radat, niitä taisi olla 3 kpl.

Huomenna siis ajellaan Lempäälään, lähden tällä kertaa Pitsin kanssa ihan kahdestaan, Penni kun aloitti juoksun alkuviikolla. Se saa siis kisata Jattilassa juoksuisena, sehän on nykyään sääntöjen mukaan ihan sallittua. En usko että sitä kauheasti haittaa moinen, odotukset Pemun suoritusten suhteen nyt eivät kovin korkealla ole muutenkaan. Treeneissä se on ollut ihan mahtava, jos samaa rähinää saisi kisaradalle niin sehän olisi ihan huippua, harmi vaan että koira on koko vuoden säännönmukaisesti lässähtänyt kisatilanteessa ja lähinnä vilkuillut yleisöön juostessaan. Johtunee liian vähäisestä kisaamisesta, mutta minkäs teet.

Pitsin huomisia startteja odotan myös mielenkiinnolla, se saattaa olla tosi hyvä, tai sitten edelleen hormonihäröinen ja outo. Onneksi Lempäälän halli on sille ollut aina ihan mieluisa kisapaikka, itsekin olen siitä vuosien varrella oppinut pitämään.

Das Modell

Armas aviomies sponsoroi koirille tuon paksumman Back on Track -takin, se kun oli tarjouksessa Mustin ja Mirrin verkkokaupassa edulliseen hintaan, vain 35 euroa. Sillä hinnalla ei saa edes tavallista toppatakkia koiralle, ja verkkokankainen malli on talvella huono, joten tartuimme tarjoukseen. Tänään bongasin vielä Topsportin muuttomyynnistä ohuen urheilupaidan, joka soveltunee näihin talven hallikisoihin kivasti. Kovin usein en tämmöistä välineurheilua harrasta, enkä edelleenkään laita sellaisia trikoita jalkaani, mutta eiköhän näillä taas hetki pärjätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti