sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Epistelyä Porissa

Seuramme järjesti jälleen epikset, ja kävin taasen sekä talkoilemassa, että kisailemassa. Radalle pääsi tällä kertaa Penni, koska Pitsi oli kotona juoksuilemassa.

Rata oli mielestäni oikein kiva ja mukavan helpohko, suoritettiin se Pennin kanssa kahteen kertaan. Ekalla kerralla A-esteellä tapahtui jotain käsittämätöntä porsastelua, joten palautin koiran kontaktille. Muuten rata oli ihan peruskauraa, olisin voinut olla nopeampi monessakin kohtaa, ja ihan turhaan lähdin survomaan valssia viimeisen putken ja hypyn väliin. Radan alku oli kuitenkin mielestäni ihan hyvä ja säpäkkä, koira kääntyy aika vauhdikkaasti ollakseen Penni.


Radan sai halutessaan uusia, ja tietenkin käytiin ottamassa toinen kierros. Alku oli ihan ok, inasen hitaamman tuntuinen kuin ekalla kierroksella. Kepeillä meinasi tulla sisäänmenovirhe, ja änkesin liian lähelle keppejä, joten koiralla sekosi rytmi. A-esteellä keskusteltiin taas hieman, mutta keinusta eteenpäin homma oli nyt sujuvampaa kuin ekalla kierroksella, ja koira kääntyy kivasti kun oma ajoitus on parempi.



Kisaaminen Pennosen kanssa oli kyllä vaihteeksi oikein mukavaa, sen kanssa yleensä tietää paljonko se esim. irtoaa, paljonko voin itse irrota jne. Lisäksi sen kanssa pääsee joskus sentään kuvittelemaan, että itse liikkuisi muka jotenkin vikkelästi, kun se kuitenkin on jonkin verran Pitsiä hitaampi, ja sen kanssa ehtii ihan mukavasti ohjauksiin, joita ei Pitsin kanssa voisi edes harkita.


Pitsi pitäisikin huomenna ilmoittaa Lempäälään virallisiin kisailuihin, saas nähdä miten pinserin käy! Näyttelykalenteria en edelleenkään ole onnistunut lyömään lukkoon, kaikki riippuu taas vähän kaikesta, mutta kyllä tuota koiraa tullaan tänä vuonna kehissä näkemään. Kotimaassa on kuitenkin yritettävänä paitsi tietenkin CACIBit, myös snapi-rotujen oma erikoisuus, FinnSieger-titteli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti