torstai 20. helmikuuta 2014

Aamupikainen

Tänään käväisin aamutuimaan Pitsin kanssa hallilla ottamassa pikaisesti viime hetken pätkät ennen lauantaisia Lempäälän kisoja. Tehtiin pujottelu nelisen kertaa, ja pussi kahdesti, molemmat etupalkalla. Hyvin sujui, pujottelussa sattui innokkuudesta johtuen pari virhettä, mutta vauhti oli upea, eikä koira yrittänyt lopettaa pujottelua liian aikaisin. Pussiin se solahti jo ennen kuin ehdin edes käskeä, hyppäsipä medikokoisen muurinkin vahingossa pari kertaa. Ilo on siis palannut koiraan, joka vielä viikko sitten kärsi hormonien aiheuttamasta maailmantuskasta tuhisten ja huokaillen omassa pesäkolossaan.

Kisahalli on Pitsille entuudestaan tuttu turistikoiran hommista, kisannut se ei siellä kuitenkaan ole. Uskoisin, että se pärjää ihan hyvin, tosin väentungos saattaa olla hallissa melkoinen, kun kuusi säkäluokkaa puuhailee siellä yhtäaikaa. Suuressa viisaudessaan TAMSK siis päätti, että kaikkien päivä on pitkä, ja meidän ykkösluokan kisat käydään maksi-medi-mini -systeemillä yhdellä ja samalla radalla, kakkoset hääräilevät sitten siinä viereisellä baanalla. No, tähän on varmaan jokin hyvä syy, jota en vain oikein hahmota.


No, me toivotaan sujuvia suorituksia ja hyvää fiilistä radalla, nolliin on hyvät mahdollisuudet, kun vaan kuskilla pysyy pakka kasassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti