lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ratatreenin rata

Unohtui edellisessä mainita, minähän ne treenit järjestin, ja olin siis myös vastuussa ratasuunnittelusta. Olen nyt yrittänyt vähän sitäkin hommaa opetella, vaikka haastavalta se välillä tuntuu. Nyt, kun työkiireet pukkasivat päälle, tein kompromissin, ja käytin pohjana yhtä ikivanhaa 3lkan kisarataa. Muokkasin radasta helpomman, kuitenkin säilyttäen perusideat: putkijarrut ja suorien putkien tuoman vauhdin.


1-3
2-esteelle voi tehdä vastakäännöksen, niisto-persjätön tai kabai-sokkarin. Pitsi kääntyi tällä jälkimmäisellä tosi hyvin. Putkijarru pitää muistaa.

7-11
Rata rakentui halliin hiukan eri tavalla kuin tässä, mutta 8-esteelle piti edelleen törkätä, koira ei ota sitä ilmaiseksi. Tein itse kummallakin koiralla kokeilumielessä takaaleikkauksen 9-10 väliin, hyvin hakivat siitä putkeen.

11-14
Putkien väliin ehti hyvin persjättöön, kun ei tarvinnut saatella kovin pitkälle 11-putkeen. Hypyllä 13 ei edes tarvitse takaakiertoa tehdä, koira kaartaa esteen taakse itse, ja päällejuoksu riittää.

14-19
Tein tähän 14-hypylle takaakierron seinän puolelta, varmaan putken puolikin olisi mahdollinen. Taas pitää muistaa putkijarru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti