sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Seinäjoella jälleen

Eilen kisailtiin jälleen Seinäjoella, keli oli märkä koko päivän, ja kotona oltiin vasta kymmenen maissa illalla, joten en sitten jaksanut ruveta latailemaan videoita ja naputtelemaan tekstiä. Tuskinpa niitä kukaan niin kieli pitkällä odottaakaan, etteikö jaksaisi yhtä päivää vartoa.

Reissu ei nyt taaskaan ollut ihan onnistuneimmasta päästä, yhtään nollaa ei saatu aikaiseksi. Onneksi syyt tähän olivat joka radalla erilaiset, eipähän ainakaan ole tehty mitään systemaattista virhettä.

Ensin oli vuorossa hyppäri, jolle Penni starttasi heti lähtöjärjestyksen alkupäässä. Tulos oli HYL.

+ hieno vauhti!
+ onnistunut alku, etenkin persjättökohta, mietin tätä tosi pitkään
+ hieno irtoaminen 17 putkelle

- ekalla putkella sama töppi kuin SM-kisojen joukkueradalla: takaaleikkasin putkeen, ja Penni tuli samasta päästä ulos. En oikein ymmärrä tätä ongelmaa, pitänee harjoitella?


Sitten oli Pitsin vuoro tehdä samainen hyppäri, sillekin tulos HYL.

+ upea rentous, ilo ja meininki! Ei mitään kyttäilyjä tai himmailua, taattua Pitsi-laatua alusta loppuun! Iloinen koira lähdössä, ja vielä iloisempi maalissa!
+ vauhti oli oikein hyvä, ja koira tuntui käteen samalta kuin treeneissä (miten älyttömän hienoa päästä kirjoittamaan tää kohta Pitsin kohdalle!!!)
+ koira tuli kaikkiin ohjauksiin juuri kuten piti, jostain syystä luki mun selän takaa sen hypyn ennen vasemman takakulman putkea, ehkä käänsin katseen liian aikaisin?

- jossain kohdassa oli hiukan ylimääräistä kurvia, ohjauksen ajoitukseen siis parannusta tarvitaan




Pitsi oli ilmoitettuna vain hyppärille, joten Pemu ahkeroi vielä kaksi rataa. Eka agirata töksähti heti alun keinulle, mikä harmitti tietenkin vietävästi. Tästä tulokseksi 5. Radalla tehtiin nollia kai vain kaksi tai kolme.

+ meille hankala kepeille meno onnistui täydellisesti
+ puomi onnistui!
+ kaksi hyvin haastavaa putki-kontakti-erottelua onnistui vaivatta

- mitä ihmettä tuossa keinulla tapahtuu? Este on suoraan edessä, muita esteitä ei ole lähellä, katson, ohjaan, odotan, mitä vielä olisi pitänyt tehdä?
-lopussa pieni sähellys




Viimeisellä agiradalla kävikin sitten niin, että myöhästyin ekaa kertaa ikinä rataantutustumisesta. Rata oli muutettu ennätysnopeasti, ja tutustuminen aloitettu saman tien laskematta osallistujia. Ehdin kuitenkin suunnitella ihan ok ohjaukset. Tuloksena 15 vp + reilu sekunti yliaikaa.

+ puomi toimi!
+ ohjaussuunnitelma oli ihan siedettävä

- olin itse myöhässä A:n jälkeen, enkä ehtinyt tehdä suunittelemaani puolivalssia hypylle ennen keppejä. Tästä johtui kielto.
- lentokeinu, mitvit?
- paras meininki jäi tältä radalta puuttumaan, johtui varmasti minusta enimmäkseen




Että semmonen reissu, paljon hyvää kyllä joka radalla, ei siinä mitään. Mutta myös niin ärsyttävän typeriä virheitä taas Pennin kanssa, että tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin. No, ehkä ei kuitenkaan. Pitsin hieno meininki oli kyllä päivän positiivinen yllätys, sen kanssa oli mahtavan hienoa olla radalla. Olisi upeaa, jos se nyt alkaisi kotiutua tuonne Seinäjoenkin halliin silllä tavalla, että päästelisi siellä menemään kuin kotihallissa konsanaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti