torstai 3. joulukuuta 2015

Ensi vuoden kuvioita

Meille on varmistunut treenipaikka ensi vuodelle, jee! Päästään Reetan joka toinen viikko -ryhmään Pitsin kanssa, vuoro on tunnin mittainen, ja siinä on kolme koirakkoa. Uskoisin, että tämä on meille paras mahdollinen vaihtoehto, tuttu valmentaja, tuttu paikka, ja osui vielä oikein mukava ryhmäkin. Lisäksi vapaaviikko omatoimitreeniä ja "läksyjen tekoa" varten tulee varmasti tarpeeseen. Innolla odotan jo treenejä, päästään oppimaan uutta ja kehittämään itseämme!

Hain lisäksi treenipaikkaa omasta seurasta, siis samaa ryhmää kuin missä nyt ollaan oltu. Pitsin ei välttämättä tarvitse treenata ohjatusti kahdesti viikossa, ainakaan jatkuvasti, eli välillä pääsee varmaan Pennikin sitten seuran treeneihin.

Onpa kyllä ihanaa päästä säännöllisesti ohjattuun treeniin, sitä kyllä osaa arvostaa, kun on muutaman kauden välillä toilaillut keskenään!


P.s. En ole ehtinyt tehdä yhtään mitään ensi lauantain kisojen eteen, ipana ja kouluhommat ovat pitäneet siitä huolen. No, Pitsi on Pitsi, ja osaa kaiken mitä tarvitaan, Penni on Penni, ja tekee kisoissa sen mitä haluaa. Flunssasta en vielä ole parantunut, mutta pahin on ehdottomasti ohi, kyllä tämä tästä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti