keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Penni pe*kele!

Penni kehitti vähän ohjelmaa ja murehtimisen aihetta meikäläiselle, olihan tässä jo pitkään tasaista.

Maanantaina koirat olivat yksin n. klo 11-18, ja aamulla viimeisenä kotoa lähtenyt oli unohtanut keittiön koiraportin auki sillä seurauksella, että Penni oli ahminut itsensä roskiksesta aivan ähkyyn. Nautittu oli ainakin makaronilaatikkoa, ruisleipää, riisiä, mustikoita ja yksi lätty. Varmasti paljon muutakin. On muuten kiva tunne tulla kotiin, kun jo välieteiseen haisee levitetty roskis ja koirankakka. Kakkaakin oli siis lykätty lattialle, sen verran täynnä oli pienen pinserin läpikulkusuolisto.

Tältä se näytti mässäilyn jälkeen:


Pakki oli niin pinkeä, että kun lähdin koiraa yömyöhällä kävelyttämään, ei Hurtta-manttelin vyö ylettynyt sen ympäri edes pisimmilleen säädettynä. Koira oli siis todella paksu, ja varauduin jo lähtemään sen kanssa päivystykseen, suolitukostakin pelkäsin tietenkin. Se kulki vain selkä vähän köyryllä ja pepunpäälliskarvat nostettuina pystyyn, eli olo taisi olla melkoisen epämukava.

Säikähdyksellä onneksi selvittiin tästäkin, pidin Pemua paastolla vuorokauden, ja nyt paria päivää ja rauhallista lenkkiä myöhemmin se näyttää taas ihan normaalilta. Ei voi muuta sanoa, kuin että ahneella on paskainen loppu, ja että jotain tuuria taas oli, kun pahemmilta seurauksilta vältyttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti